site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efest için Keçi Kalesine yürüdüler

Efest için Keçi Kalesine yürüdüler
15.09.2019
A+
A-

Zirve Dağcılık Selçuk Şubesi üyeleri EFEST kapsamında gerçekleşen doğa yürüyüşü için 40 kişi ile efsanelere konu olan Keçi Kalesine yürüdüler.

Hakkında çokça söylenceler olan ve birçok gizemli iddiaya konu olan Keçi Kalesinin son misafirleri EFEST kapsamında Selçuk Belediyesi’nin misafiri olan dağcılardı. Oldukça sıcak bir havada dik ve dolambaçlı bir rotayı sorunsuz şekilde geride bırakan doğa severlere Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Özgür Aydoğan liderlik etti. Faaliyet için sabah saatlerinde ilçe merkezinde bir araya gelen doğa severleri yolcu etmeye gelen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel bir süre Zirve Dağcılık üyeleri ile sohbet etti. Yoğun festival programı nedeni ile yürüyüşe katılamadığını söyleyen Sengel, ilk fırsatta Zirve Dağcılık ile doğa yürüyüşüne katılmak istediğini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.