Selçuk Haber

Efes Selçuk’tadır, Kuşadası’nda Değil

efes_selcuk3

Show Türk ekranlarında yayınlanan ‘Eylem Aksın zamanı’ isimli programda Efes ve St. Jean üzerinden Kuşadası reklamı yapılıyor.

Show Türk ekranlarında yayınlanan programda sunucu rezaleti yaşandı. Belki bilerek ya da bilmeyerek program boyunca konuşmalarında birçok hata yapan sunucu Efes’i ve St. Jean Tapınağının girişini Kuşadası diye gösterdi. Ayrıca sunucu programda Hz. Meryem’den Hz. İsa’nın hanımı diye bahsederek büyük bir gafa daha imza attı.

Selçuk yıllardır tanıtım eksikliğinden ya da gerekli lobileri oluşturamamasından dolayı Kuşadası’nın önüne geçemedi. Bugüne kadar birçok tanıtım filminde ya da programda Efes Kuşadası sınırları içerisinde gösterildi. Bunun en son örneği de Show Türk ekranlarında yayınlanan Eylem Aksın Zamanı isimli program oldu. Çevreyi bilmeyen sunucu yapmış olduğu yayında hata üstüne hata yaptı.

Bugüne kadar Selçuk’u ve Efes’i Kuşadası’nda gösterenlere gerekli tepki verilmediğinden dolayı Efes ve St. Jean Kuşadası’nın bir parçasıymış gibi tanıtılıyor. Selçuk Belediyesi bünyesinde bulunan kültür Müdürlüğü bu konuda ne gibi çalışmalar yapmaktadır. Başkan Zeynel Bakıcı inşallah bu tarz girişimde bulunan kurum ve kişilere gerekli tepkiyi verir. Ve Efes’in Selçuk’ta olduğunu ilçemiz sınırları içerisinde bulunduğunu artık herkesin bilmesi gerekmektedir.

Exit mobile version