site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Selçuk’ta 50 Bin Metrekare Yol Yapılacak

Efes Selçuk’ta 50 Bin Metrekare Yol Yapılacak
19.05.2021
A+
A-

Efes Selçuk Belediye Meclisi Mayıs Toplantısı’nın ilk oturumu yapıldı. Efes Selçuk’ta alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yollarda parke taş ve bordür döşemesi yapımı için finansman yetkisi konulu madde de görüşüldü. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e verilen yetki ile İller Bankası’ndan alınacak kredi ile Efes Selçuk’ta alt yapı çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda 50 bin metrekare taş ve bordür döşemesi yapılacak.

Konu ile ilgili olarak meclisi bilgilendiren Başkan Sengel alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yollarda parke taş ve bordür döşemesinin gerçekleşeceğini belirterek; “Bilindiği üzere Efes Selçuk’un uzun zamandan beri yollarla ilgili sıkıntısı var. Biz de uzun zamandan beri bu konu üzerine çalışıyoruz. Gelir gelmez yolları ele alarak, 55 bin metrekare yol yaptık. Geçen süreç içerisinde Gdz Elektrik Dağıtım’ın çalışmaları, İZSU’nun yaptığı kazılar ve aynı zamanda İZMİR GAZ’ın da kazıları dahilinde 14 Mayıs ve Zafer mahallelerinde yollar hatta kaldırımlarla ilgili büyük bir sıkıntı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu yüzden öncelikle alt yapı çalışmalarının sona erdiği yerlerin yolları ve kaldırımlarının topyekûn yapılması için çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.