site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Selçuk Kent Konseyi Efes Selçuk’un Hakkı İçin Toplandı

Efes Selçuk Kent Konseyi Efes Selçuk’un Hakkı İçin Toplandı
04.02.2022
A+
A-

Efes Selçuk Kent Konseyi tarafından Efes Alt Kapı Otoparkı ile ilgili sürecin yürütülmesinde yol haritası çizilmesi amacıyla bir bilgilendirme toplantı düzenlendi. Toplantıya demokratik kitle örgütleri, siyasi partiler, oda, dernek başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyelerinin katıldı. Toplantıdan bir kez daha Efes Selçuk’un hakları için bir arada hareket etme, birlik olma yönünde karar çıktı.

Toplantıyı yöneten Efes Selçuk Kent Konseyi Başkanı Suna Gündoğdu; “ Efes Alt Kapı otoparkı ihalesinin, kentin geleceği, ekonomisi, yerel ve sosyal dengesini ayakta tutmak adına taşıdığı önem ile ilgili olarak hepimiz buradayız. Biz kent konseyi ve kadın meclisi yürütme kurulu olarak yaptığımız toplantı sonucunda sizlere bir yol haritası sunmak ve sizlerin fikirlerini almak için bir araya geldik” dedi.

Süreç ile ilgili kamuoyu oluşturmaya dikkat çeken Suna Gündoğdu; “17 Haziran 2021 tarihinde Efes Selçuk’ta yer alan tüm siyasi parti temsilcilerinin, sivil toplum kuruluşlarının imzaladığı metin öncülüğünde bugün kent konseyinin bileşenleri olarak Efes Alt Kapı Otoparkı komisyonu kurup bir imza kampanyası başlatmak istiyoruz. Bunu da kamuoyuna duyurup kamuoyu desteğini alarak, kentimizin geleceğini teminatı olan haklarımızı toplanan imzalarla ilgili birimlere ulaştırmayı planlıyoruz” dedi.

Efes Alan Yönetiminde görevli olan Özgür Gökdemir kısa bir bilgilendirme yaptı. Ardından katılımcılar süreç ile ilgili önerilerini sundular. Katılımcıların görüş alışverişlerinin ardından toplantı sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.