site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Efes Selçuk Hollywood’a da İlham Verecek

Amerikalı Türk asıllı yönetmen ve yapımcı Sean GK tarafından çekilecek olan “X The End Time” filmi için birbirinden ünlü dünya starları İzmir’e geliyor.

Efes Selçuk Hollywood’a da İlham Verecek
29.09.2020
A+
A-

Amerikalı Türk asıllı yönetmen ve yapımcı Sean GK tarafından çekilecek olan “X The End Time” filmi için birbirinden ünlü dünya starları İzmir’e geliyor. Filmin çekimleri için 23 Ekim’de Türkiye’ye gelecek oyuncular, fragman çekimleri için 24-25 Ekim tarihlerinde Efes Selçuk ve Seferihisar’da bulunacaklar. Dünyaca ünlü oyuncular çekimler için bulundukları süre içerisinde İzmir’in tarihi yerlerini de gezecekler.

Terminatör filminin oyuncularından Kristanna Loken, Testere filminin başarılı dedektifi Costas Mandylor, Tom Tidiman’ın başrollerini üstleneceği filmde Türk dizilerinin sevilen oyuncusu Wilma Elles ve üç yıl sonra setlere dönen Ali Başar ve Tevfik İnceoğlu da rol alacak. “X The End Time” filminin bir aksiyon türünde bir çalışma olacağını ifade eden Sean GK filmin 2021 yılında vizyona gireceğini de belirtti. Sean GK kişisel sosyal medya hesabından da çekilecek film ile ilgili bilgilerin yanı sıra Efes Selçuk’un tarihi yerleriyle de ilgili paylaşımlar yapıyor.

EFES SELÇUK SİNEMA İZMİR AĞI ÜYESİ
Efes Selçuk Hollywood’a ilham verirken, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel tarafından imzalanan protokolle Efes Selçuk Belediyesi Sinema İzmir Projesi Destek Ağı’na dahil oldu. Başkan Sengel imzalanan protokolü sosyal medya hesaplarından, “Sinema İzmir Projesi Destek Ağı’nın üyesi olduk. Sıra Efes Selçuk’un, İlham Veren Kent’in yeni projelere ilham vermesinde” notuyla paylaştı. İzmir Vakfı’nın İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Kalkınma Ajansı işbirliğiyle oluşturduğu İzmir Sinema Ofisi ile Efes Selçuk Belediyesi arasında imzalanan protokolle Efes Selçuk eşsiz doğası, tarihi ve kültürel değerleriyle İzmir’de sinema sektörünün gelişmesine katkı sunacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.