site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Efes Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini bekliyor

Efes Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini bekliyor
13.11.2015
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi, inşaat maliyetinin yüzde 70’ini karşıladığı Selçuk’taki Meslek Yüksekokulu’nun bağlantı yollarını da asfaltladı. Turizm ağırlıklı eğitim verecek okul, önümüzdeki eğitim yılında öğrencileriyle buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi’nin ortak hizmet protokolü kapsamında inşaatı tamamlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini bekliyor. Selçuk’a yeni bir hareketlilik kazandırması beklenen ve 3.6 milyon TL’lik inşaat maliyetinin 2.5 milyon TL’lik kısmı Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan meslek yüksek okulunun temeli 2013 yılı Ağustos ayında atılmıştı. 2014 yılında inşaatı tamamlanan ve 3 bloktan oluşan okulda 8 adet derslik, 2 adet laboratuar ve 1 adet konferans salonu ile kütüphane, kafeterya ve idari bina yer alıyor.

Gelecek eğitim-öğretim döneminde öğrenci kabul edecek yüksek okul için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, son olarak 14 Mayıs Mahallesi’ndeki okula giden bağlantı yollarının sıcak asfalt işlemini tamamladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Selçuk’u ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

6 programdan oluşuyor

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu; Turizm ve Otel İşletmeciliği, İkram Hizmetleri, Kültürel Miras ve Turizm, İnşaat Teknolojisi, Deniz ve Liman İşletmeciliği ile Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği olmak üzere toplam 6 programdan oluşuyor.

efesmeslek-yuksek-okulu

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. hayırlısı olsun dedi ki:

    işte duruş işte iki büyük başkan.
    selçuk sizi çok özledi vefa başkan. tekrardan meydanlara alanlara hoşgeldin. makamın seni bekliyor.

    1. Komik dedi ki:

      Hangi makam? Hicaz,Nihavend !? Komik olmayın…Ülgür CHP de artık değil aday delege bile olamaz…

  2. Anonim dedi ki:

    İşte budur. Vefa’nın iki yıl önce yapıp bitirdiği anahtar teslimi yaptığı yüksek okulu Zeynel bir türlü açamadı. İş yine Vefa Başkana düştü. Teşekkürler Vefa ÜLGÜR. Az kaldı. Selçuk seni bekliyor..