Selçuk Haber

Düztaş Neden Aday Olduğunu Açıkladı

halilduztas

AKP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Halil Düztaş niçin aday olduğunu açıkladı…

Halil Düztaş açıklamasında şunları söyledi;

Yıllardır Selçuk’a hizmet veren ve aktif siyasetin içinde bulunan birisiyim. Ben de birçok vatandaşımız gibi çok değerli ve güzide ilçemiz Selçuk’un gelişiminin Selçuk’u yönetenler tarafından engellendiğini, kendi kabuğu içinde işçi ve memur maaşları ile geçinen büyük bir köy haline getirildiğini üzülerek görmekte ve düşünmekteyim.

Bu kabuğun kırılıp halkımızın refah düzeyinin yükseldiği; üniversite mezunu gençlerimizin iş imkânı bulduğu ve geri dönüş yaptığı; tarihi, doğası ve kültürel varlıkları ile daha yaşanabilir bir Selçuk yaratma öncelikli hedefimiz ve hayalimiz. Ben de bu hedefimizi gerçekleştirmek amacıyla siz halkımızdan aldığımız destekle elimi taşın altına soktum.

4 yıldır yönetim kurulu üyeliği ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerini başarılı bir şekilde yürüttüğüm AK PARTi’den Selçuk Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı’na, bu onurlu göreve, “Değişim İçin, Şimdi Tam Zamanı” sloganı ile talip oldum.

Amacımız tektir, Selçuk’umuzu daha yaşanabilir bir kent haline getirmek. Bu amacı yerine getirmek için ilk hedefimiz partimizi, AK PARTi’yi, Selçuk’ta iktidara taşımaktır. Siz halkımızdan aldığımız güç ile birlikte, 2014 yılı yerel seçimlerinden AK PARTi olarak zaferle çıkacağımıza inanıyorum.

Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Gelin hep birlikte 2014 Yerel Seçimleri’nde halkın gücünü gösterelim.

“DEĞİŞİM İÇİN, ŞİMDİ TAM ZAMANI” dedi.

Exit mobile version