Selçuk Haber

Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Şehit Annesine Anlamlı Ziyaret

sehit-ailesi-ziyaret (2)

Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak ve Vatan Partisi Öncü Kadın Üyeleri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde Selçuk ilçesinde yaşayan Şehit annesini ziyaret ettiler.

Selçuk ilçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeni ile gerçekleşen etkinlikler sonrası anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak ve Vatan Partisi Öncü Kadın Üyeleri Şehit Pilot Teğmen Ahmet Deniz Taylan’ın Selçuk ilçesinde yaşayan annesi Saadet Taylan’ı ziyaret ettiler. Vatan Partisi heyetini kapıda karşılayan Şehit Annesi misafirlerine ikramlarda bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şehit annesinin ellerini öperek çiçek veren heyet üyelerinin ziyareti sırasında konuşan Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak Şehit Pilot Teğmen Ahmet Deniz Taylan’ın annesi Saadet Taylan’a şunları söyledi: “Sizler gerçekten başımızın tacısınız, bu vatan için değerli evlatlar yetiştirdiniz. Onlar bizim huzur ve güven içinde olmamız için canlarını feda ettiler. Bizde bu anlamlı günde Şehit annesi olan Saadet annemizi ziyaret etmek istedik ve bu nedenle geldik. Yüreğimiz sizin yüreğinizle beraber” dedi.

Exit mobile version