Selçuk Haber

DP Selçuk Belediye Başkan Adayı MHP’ye Katıldı

img1142-6e1239be

Demokrat Parti’nin Karaburun Belediye Başkan adayı Ferhan Gök ve Selçuk Belediye Başkan Adayı Elmas Vergi MHP il teşkilatında düzenlenen törenle partilerinden istifa ederek MHP’ne katıldı.

MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer’in takdimiyle düzenlenen törende basın açıklamalarını okuyan DP’nin Karaburun Belediye Başkan Adayı Ferhan Gök ortak basın açıklamalarında; “11 yıllık AKP yönetiminin ülkemizi getirdiği noktadan tek kurtuluş çaresinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu görüyoruz. Bu sebeple tüm Vatan Severlerin MHP’de buluşuyor. Buluştuğumuz MHP ülkemizi bu zor günlerden ve kötü yönetimden kurtaracak tek siyasi harekettir. Tüm Vatan Severleri yine bu saflara davet ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Murat Taşer ve ilçe belediye başkan Adaylarımızla birlikte MHP’nin zaferi için çalışacağız” dedi.

Toplantının ardından MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer MHP saflarına geçen iki adaya rozet taktı.

Taşer “ İzmir’de büyük bir güç ile ilerliyoruz. Uzak ilçelerimizden merkeze doğru büyük bir coşku var. Tüm ilçelerimizde ortaya çıkan MHP yükselişi bizi zafere taşıyacak” diye konuştu.

MHP’ye geçme kararlarının makam ve mertebe değil ülkenin içinde bulunduğu duruma tepki olduğunu belirten DP ’nin Selçuk Adayı Elmas Vergi, “Çarenin MHP iktidarında olduğunu düşündüğümüzden, makam ve mertebe egomuzun olmadığını ve sadece halka hizmet için bulunduğumuzu belirtiyoruz” dedi.

Exit mobile version