Selçuk Haber

Doona

Bebek arabalarının en fazla tercih edilen markalarından biri de Doona markasıdır. Ailelere ve bebeklere sağladığı kolaylık sayesinde kısa sürede piyasada kalıcı bir yer edinmeyi başarmıştır. Doona firmasının öncelikli olarak prensibi bebeklerin konforudur. Bu nedenle de ürettiği bebek arabalarında son derece başarılı şekilde bebek konforunu ön plana çıkarmıştır.

Doona, marka olarak bebeklerin sağlığına önem verir. Bu nedenle ürettiği tüm bebek arabalarında bebek sağlığını koruyan kumaş ve materyal kullanılmıştır. Bu aşama ile birlikte düşünüldüğünde aileler için en önemli marka olarak piyasada ürün ortaya çıkarmaya devam eder.

Doona Ürünleri

Doona bebek arabası konusunda ön planda olsa da ürettiği tek ürün bebek arabası değildir. Bunun dışında puset ve ana kucağı konusunda da son derece başarılı çalışmalar yapmaktadır. Hatta portatif kullanılabilen bebek arabası sayesinde istendiğinde puset haline getirmek de mümkün olur. Bu durum aileler pek çok maddi güçlüklerden de kurtarmış olur.

Doona bebek arabalarına ve pusetlerine ulaşmak için www.welcomebaby.com.tr sitesini takip edebilirsiniz. Bu sayede aradığınız tüm modellere kolayca ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version