site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Doğa’mızda Mezuniyet Var

Doğa’mızda Mezuniyet Var
27.06.2021
A+
A-

Doğa Koleji 2020-2021 yılı mezunlarını veriyor. 2019-2020 eğitim öğretim yılında kapılarını öğrencilerine açan Özel Torbalı Doğa Koleji, bu yıl 2. mezunlarını verdi.

Ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca testlerden değil okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi dallarla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen bireyler yetiştirmeyi kendine ilke edinen Doğa Koleji, Torbalı’da eğitime yeni bir soluk ve bakış açısı getirmeye devam ediyor.

Sahip olduğu ilkeler ışığında yetiştirdikleri öğrencilerinin ortaöğrenimlerini tamamlayıp yüksek öğrenime adım atışlarını görkemli bir mezuniyet töreniyle kutlayan Doğa Koleji ailesi, ayakları üzerinde durabilen, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık nesiller yetiştirerek mezun etmenin gururunu yaşıyor.

18 Haziran Cuma günü okulda düzenlenen mezuniyet töreninde keyifli anlar yaşandı. Lise Müdürü Rukiye EVCİ törende yaptığı konuşmasında mezun olacak öğrencilere “zaman içinde okulumuzdan çok iyi bilgi ve donanımla ayrıldığınızın farkına varacaksınız; sevdiğiniz, yeteneğinize uygun meslekler edinmek için çaba gösteriniz” derken, “sizlere güle güle demiyorum; aramıza hoş geldiniz diyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Mezun öğrencilerin velileri en kutsal varlıkları olan evlatlarının aldıkları eğitimle liseden mezun olup hayata güçlü bir şekilde başlıyor olmalarının haklı gurur ve sevincini yaşadı.

19 yıllık Doğa tecrübesini Torbalı’ya getiren Torbalı Doğa Koleji ailesi, daha uzun yıllar, özgüveni yüksek, çözüm üreten, aklın ve bilimin ışığında bilgiye ulaşmanın yollarını keşfeden nesiller yetiştirmeye devam edeceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.