site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Dışarıdan gelen vekil kentin sorununu bilmez

Dışarıdan gelen vekil kentin sorununu bilmez
06.05.2015
A+
A-

aslansavasan-selcuk-aday (4)

MHP İzmir 1’inci bölge 2’inci sıra milletvekili adayı Aslan Savaşan kenti öne çıkarmanın formülünü “İzmir’in gerçek İzmirlilere emanet edilmesi” olarak açıkladı, “Geçmişte taşıma vekiller ile yola çıkan partiler hizmette eksik kaldı” dedi.

MHP İzmir 1’inci bölge 2’inci sıra milletvekili adayı Aslan Savaşan kenti öne çıkarmanın formülünü “İzmir’in gerçek İzmirlilere emanet edilmesi” olarak açıkladı. Taşıma vekiller ile İzmir’de oy toplamaya çalışan partileri işaret eden Savaşan, “Kentte 15 yıl önceki sorunu da, bugünün sorununu da biliyorum.Ama dışarıdan gelen bir vekil bunları nasıl bilebilir ve kente ne katabilir?” diye sordu.

İKTİDARA TALİBİZ

İzmirlilerin zeki olduğunu ve bunu ayrımına hemen vardığını sözlerine ekleyen Savaşan “Sandıkta sonuçları görüyoruz. Bu nedenle biz de MHP olarak İzmir’de iktidara talip bir kadroyla yola çıktık. Bütün arkadaşlarımın bir vasfı, bir unvanı ve bir sorumluluğu var. Başta İzmir’i ve ülkemizi iyi yerlere getirecek güce ve arzuya sahibiz’’ dedi.

İKİSİ AYNI KEFEDE

Sağlık sektörünün sorunlarından bahseden MHP adayı Savaşan, sektörde iç barışın sağlanması için tüm tarafların aynı masa etrafından toplanmasını ve sağlığın, para politikalarından uzak tutulması gerektiğini vurguladı. Hastanelerdeki kadrolaşmalara dikkar çeken Savaşan konuşmasını şöyle sürdürdü: “İşini iyi yapan değil belli bir görüşün savunucusu olanlar artık devlet memurluğuna getiriliyor. Oysa hizmet esastır. Biz MHP olarak kemikleşen bu kadrolaşmayı yıkmayı düşünüyoruz. Ülkesine hizmet etme arzusu içinde olanlar görevlerinin başında olacak” dedi.

aslansavasan-selcuk-aday (1)

aslansavasan-selcuk-aday (2)

aslansavasan-selcuk-aday (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.