site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Deniz Ayakkabı Burcu Karyanlı ile yeniden hizmetinizde

Deniz Ayakkabı Burcu Karyanlı ile yeniden hizmetinizde
09.06.2015
A+
A-

DSC_8054

Selçuk’ta bir süre önce genç yaşta kaybettiğimiz Deniz Tokar’ın işletmesini yaptığı Deniz Ayakkabıcılık, Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yönetim kurulu üyelerinden genç işletmeci Burcu Karyanlı tarafından tekrardan açıldı.

Burcu Karyanlı’nın işletmeciliğini yaptığı mağazanın açılışını Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Güller ve MHP İlçe Başkanı Levent Görür yaptı. Duygu dolu anlarında yaşandığı açılışta genç yaşta kaybettiğimiz Deniz Tokar da rahmetle anıldı. Açılışa Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu tam kadro katılırken birçok Selçuklu vatandaşta Burcu Karyanlı’yı yeni işyerinin açılışında yalnız bırakmadı.

İşletme sahibi Burcu Karyanlı açılışta yapmış olduğu konuşmada; “Deniz Tokar’ı rahmet ve minnetle anarken. Kendisini yalnız bırakmayan açılışını onurlandıran herkese teşekkür etti. Ayrıca Deniz Ayakkabıcılıkta hesaplı ve uygun fiyatları olan ayakkabılar müşterilerimizi bekliyor. Her keseye uygun ayakkabı fiyatları bulunan mağazamızda sıcak bir samimiyet ve tatlı bir muhabbet bir arada bulunacak. Birbirinden güzel ayakkabı ve çanta çeşitlerimizi görmek için tüm Selçuk halkını mağazamıza davet ediyoruz” dedi.

Açılışta Burcu Karyanlı’yı yalnız bırakmayan arkadaşları, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Açılışa katılan tüm konuklar, açılışa özel uygulanan indirimden yararlanarak bol bol alış veriş yaptı.

DSC_8036

DSC_8067

DSC_8071

DSC_8041

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.