Selçuk Haber

Dalgıç bir günde 5 mahalle gezdi

dalgic-bir-gunde-5-mahalle-gezdi-70

Torbalı’nın Dağtekke, Helvacı, Ormanköy, Korucuk, Karakuyu, Karakızlar ve Karaot Mahallesinde bulunan vatandaşlar ile bir araya gelen MHP’li genç milletvekili adayı Halit Dalgıç, ziyaretleri sırasında mahalle halkının sorunlarını dinledi.

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimine 3 gün kala milletvekili adayları ve ilçe teşkilatları büyük bir inanç ile çalışmalarına devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, dün Torbalı’da birçok mahalleye ziyaret düzenledi. Dağtekke, Helvacı, Ormanköy, Korucuk, Karakuyu, Karakızlar ve Karaot Mahallesinde bulunan vatandaşlar ile bir araya gelen genç milletvekili adayı Halit Dalgıç, ziyaretleri sırasında mahalle halkının sorunlarını dinledi. Seçim beyannameleri ile ilgili vatandaşlara bilgi veren Dalgıç, destek istedi.

TÜRKİYE’NİN YENİ YÜZÜ

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi iktidarının ülke menfaatleri açısından büyük farklılık oluşturacağını dile getiren MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, “MHP iktidarı ile daha hızlı büyüyen bir Türkiye oluşturacağız. Bizimle yürüyen bir Türkiye görüyorum. Bu bizlere ayrı bir çalışma, hizmet etme şevki veriyor. Daha güzel bir yarın oluşturabilmek için 7 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında hep birlikte toplanalım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: torbaliege.net-KAYAHAN KAZICI

Exit mobile version