Selçuk Haber

Çözüm ve Açı Dershanesi Öğretmenleri Öğretmenler Gününü Kutladı

çözüm 1

Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi ile Kuşadası Açı İlköğretim ve Üniversite Hazırlık Dershaneleriyle eğitim sektöründe hizmet veren dershane kurucuları Sabahattin İzcioğlu, Hayri Padak, Olcay Özbey, Serkan Karataş ve Şahlan Kınacı çalışma arkadaşları olan öğretmenleriyle birlikte Öğretmenler Gününü kutladılar. Üç şube bünyesinde görev yapan öğretmenler Kuşadası’nda Tarihi Sur Restoranında akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Kurucu Temsilcisi ve Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Müdürü Hayri Padak, düzenlenen yemekle ilgili olarak 24 Kasım 1928 tarihinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği bu güne ve Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 100. Doğum yıldönümü anısına 1981 yılından beri kutlanan Öğretmenler Gününü kutlayarak çalışma arkadaşlarıyla bu günün gururunu birlikte olmanın ve bu günü çalışma arkadaşlarıyla birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Kurucu Temsilcisi ve Kuşadası Açı Dershanesi Müdürü Olcay Özbey, Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak böyle bir ortamda 3 şubenin de öğretmenleriyle bir arada olmanın mutluluğunu ifade ederek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Gecede Kurucu Temsilcisi Sabahattin İzcioğlu ve Türkçe Öğretmeni Aysun Bayram’a meslekteki kıdemlerinden dolayı kendileri için hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından yemeğe katılan üç şubenin öğretmenleri fasıl eşliğinde coşarak gönüllerince eğlendiler.

Exit mobile version