site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

CHP’nin Yeni Yönetiminden Belevi Ziyareti

CHP’nin Yeni Yönetiminden Belevi Ziyareti
01.10.2013
A+
A-

selcukchp-belevide

CHP Selçuk İlçe Başkanı Özge YILDIRIM ve İlçe yönetimi Belevi Beldesini ziyaret etti.

Belevi de partililerce karşılanan CHP Selçuk İlçe Başkanı Özge YILDIRIM ve İlçe yönetimi, Belde Cumhuriyet meydanında partili ve Belevili vatandaşlar ile tanışıp sohbet ettiler.

Yeni İlçe Başkanı ve İlçe yönetimine büyük ilgi gösteren Belevili partililer ve vatandaşlar, Yaklaşan yerel seçimler ve Ülke sorunlarını ve bu sorunları içinden çıkılamaz hale getiren AKP hükümetini, yeni seçilen CHP İlçe yönetimine şikayet ettiler. Çiftçiyi, köylüyü ezen bu AKP İktidarından mutlaka bu ülkenin kurtulması gerektiğini söyleyen Belevili vatandaşlar, yeni seçilen yönetime güvenlerinin tam olduğunu, seçimlerde kendilerinden istenen her türlü desteği vereceklerini ifade ederek İlçe yönetimine ziyaretleri için teşekkür ettiler ve görevlerinde başarı dilediler.

CHP Selçuk İlçe Başkanı Özge YILDIRIM “Belevili partililer ve vatandaşlarca bu kadar sıcak karşılanmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Seçim çalışmalarına başladıklarını, Seçimlerde başarılı olmanın tek yolunun çok çalışmak olduğunu ve bizde İlçe yönetimi olarak çok çalışacağız” dedi.

Sohbetin ardından Belevi Cumhuriyet meydanında bulunan Kahvehanelerdeki vatandaşlarla da tanışıp, selamlaşan İlçe yönetimi Beldeden ayrıldı.

YORUMLAR
  1. vatandaşş dedi ki:

    kongre bitti artık kongre sonrası dedikoduları bırakma zamanı her kez aynı yolda, bölmek yerine birleştirme tamir etme zamanı, bunu bu yönetim yapacaktır,kimsenin ayrıştırma lüksü yok.ayrıştıran çok yanlış yapar bunu ödeyemez her kez altı okun altında birleşir yeter ki insanları kırmasın hiç kimse. yönetime başkana başarılar…