site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP’li Torun İzmir adayı için tarih verdi

CHP’li Torun İzmir adayı için tarih verdi
03.12.2018
A+
A-

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük kentlerde aday açıklaması ocak ayının ilk haftasına kalabilir. Bu, aday bulamadığımız anlamına gelmesin. En iyi arkadaşlarımızla seçime girmek istiyoruz” dedi.

Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren CHP’de, 6 Aralık Perşembe günü düzenlenecek Parti Meclisi’nde (PM) aralarında büyükşehir ve illerin de yer aldığı 300 civarında il, ilçe ve belde belediye başkan adayı açıklanacak. Bilecik, Çanakkale ve Sinop ile 14 ilçede eğilim yoklaması dün yapıldı. Eğilim yoklamasından çıkan isimler 6 Aralık’taki PM’nin ardından açıklanacak. Aday belirleme takvimi konusunda Hürriyet’e bilgi veren Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun şöyle konuştu: “Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük kentlerde aday açıklaması ocak ayının ilk haftasına kalabilir. Bu, aday bulamadığımız anlamına gelmesin. En iyi arkadaşlarımızla seçime girmek istiyoruz. En titiz şekilde çalışıyoruz. Sadece iki kişinin iki dudağı arasından çıkan isimlere yer vermek yerine, veri ve bilgi ışığında, örgütsel yapımızla aday belirliyoruz. Bizim AKP’yi takip gibi bir durumumuz yok. Biz adaylarımızı ilk açıklayan partiyiz. Sonra AKP paniğe kapıldı, adaylarını açıkladı. Daha sonra da belli yerlerde hata yaptıklarını düşüncesiyle aday değiştirme yoluna gittiler. Bu ne kadar hazırlıksız olduklarının göstergesi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.