Selçuk Haber

CHP’li Özcan Işık, Selçuk’u Karış Karış Geziyor

ozcan-baskan-avcilar-kulubu (1)

Vatandaşların dertlerine ortak olan ve onların sorunlarını tek tek dinleyen CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı ve Belevi Belediye Başkanı Özcan Işık, her geçen gün halkın daha çok desteğini almaya devam ediyor.

Partisinin kendisini aday göstermesiyle birlikte Selçuk’ta sadece seçimi değil, halkın gönlünü de kazanacaklarını ifade eden CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işık, siyaset ile ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu. Siyasetin her şeyden önce özveri ve sabır istediğini ifade eden Aday Adayı Özcan Işık; “Siyasette özeliniz olmaz çoğu zaman, hep dinlemelisiniz.. Şimdi olmaz, sonra bakarız diyemezsiniz. Siyasette asıl olması gereken sorun çıkarmak değil, mevcut sorunu çözmek gerekir. Bir de söz konusu sorunu yerinde tespit edip çözmek gerekir. Yani not aldım yeter. Yok böyle bir şey. Yani söyleyerek değil, yapmak önemlidir” dedi.

Hemen hemen her saat, her dakika Selçuklu ve ilçeye bağlı köylerdeki vatandaşlar ile bir araya gelen ve onların sorunlarını, isteklerini dinleyerek fikir alışverişinde bulunan CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Özcan Işık, vatandaşlara Selçuk ile ilgili bazı önemli projelerinden de bahsetti. Söylenen sözlerin unutulduğunu ancak projelerin, hizmetlerin unutulmadığını dile getiren Işık, partisinin kendisini aday göstermesiyle birlikte Selçuk ilçesini tüm sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte alınan ortak kararlarla yöneteceklerini bir kez daha vurguladı.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

Exit mobile version