Selçuk Haber

CHP’li Aday Adaylarından Engellilere Ziyaret

chp-adaylari-engelliler (3)

CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayları Özcan Işık, İbrahim Adıgüzel ve Sabahattin İzcioğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında önce Selçuk Engellilerini Destekleme Derneğinin (SELENDER) girişimleri ile hazırlanan ve Carpouza Cafede ziyaretçilere açılan karikatür sergisini gezdiler. Aday adayları daha sonra Özel Goncagül Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezindeki engelli öğrencileri ziyaret ettiler.

Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği’nin, daha önce Konak Belediyesi tarafından sergilenen ve Engellilerin sorunlarını dile getiren karikatürlerden oluşturulan “Uygarlıklar Kentinde Engellilik” temasıyla Carpouza Cafede açılan sergiyi gezen CHP Selçuk Belediye Başkan Aday Adayları Özcan Işık, İbrahim Adıgüzel ve Sabahattin İzcioğlu sergiden çok etkilendiklerini, bu anlamda başta kamu kurum ve kuruluşları ile tüm siyasi parti temsilcileri olmak üzere herkesin engellilere destek olması gerektiğini söylediler. Başkan aday adayları, bu konuda kendi üzerlerine düşen görevi de yerine getirmeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Daha sonra Özel Goncagül Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezindeki öğrencileri ziyaret eden CHP’li aday adayları, burada kurum Müdürü Mustafa Ok’tan öğrencilerin genel konumu hakkında bilgiler aldılar. Kurum Müdürü Mustafa Ok, “Bizim ilçe büyüklerimizden tek isteğimiz, engelli öğrencilerimize ve ailelerine maddi manevi daha fazla destek olmalıdır” dedi.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version