Selçuk Haber

CHP’den Soframızı Sizinle Paylaşıyoruz‏

CHP Selçuk Gençlik Kolları Ramazan ayı boyunca SOFRALARIMIZI SİZE GETİRİYORUZ kampanyasını çok hızlı bir şekilde yürütmeye devam ediyor.

CHP’li gençler, Ramazan ayı boyunca onlara gönüllerini evlerini açıp kabul eden ailelerin iftar sofralarına kendi yanlarında götürdükleri yemeklerle konuk oluyorlar.

Gençler kendi yaptıkları yemekleri de alarak 14 Mayıs mahallesinde oturan Adem Bayraktaroğlu’na ve aynı avluda oturan Cennet ablayla Zeliha ablanın evine konuk oldular. İftarı beklerken sofralar kuruldu sohbetler edildi, dertler dinlendi.

CHP Selçuk Gençlik Kolları Başkanı Merve Çalışkan ‘‘Gençlik kolları olarak başlattığımız etkinliği sadece Ramazan ayı ile sınırlandırmayıp ramazandan sonrada devam ettirmek istiyoruz. Konuk olduğumuz ailelerle aynı zamanda duygusal bağ kurup onların üzüntülerine sevinçlerine de ortak oluyoruz. Kimisinin kızı kimisinin kardeşi oluyoruz. En önemlisi de paylaşıyoruz, paylaştıkça çoğalıyoruz. Bize evini, sofrasını, gönlünü açan herkese teşekkür ediyoruz.’ ’  diyerek etkinliklerin devam edeceğini, sadece maddi olarak yardım değil, manevi olarak insanları mutlu etmenin ne kadar önemli olduğunu ve bu etkinliğin herkese örnek olması gerektiğini belirtti.

Exit mobile version