Selçuk Haber

CHP’den İzcioğlu’na “bir daha düşünün” çağrısı

sebahattin-izcioglu-haber

Geçtiğimiz yerel seçimde CHP aleyhine çalıştığı iddiasıyla il Disiplin Kurulu’na sevk edilen ve daha sonra kendi isteğiyle partiden istifa eden Sebahattin İzcioğlu’na CHP Genel Merkezi’nden “bir daha düşün” çağrısı geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzasıyla İzcioğlu’na gönderilen mektupta “İstifa mektubunuzu üzülerek okudum. Öncelikle bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetler için teşekkür ederim. Kimi partililerin ve yöneticilerin bize göre olumsuz davranışlarının sonucu partiye küsmek olmamalıdır. Hele ki kurtuluş savaşı vermiş ve bir imparatorluğun küllerinden modern bir cumhuriyet kurmuş olan ve daima kendisini yenilemiş bir partinin mensuplarının ,geleceğe olan inancını yitirmeden, her koşulda ülkesine ve partisine hizmet etmeye devam etmesi gerektiği kanısındayım.Bu düşüncelerle istifa talebinizi bir kere daha gözden geçirmenizi rica eder,bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim”

Selçuk’ta uzun yıllar siyaset yapan ve ilçenin köklü iş adamlarından olan Sebahattin İzcioğlu’nun Genel Merkez’in çağrısına ne yanıt vereceği merakla bekleniyor. Bu gelişme siyasi kulislerde İzcioğlu’na iadei itibar olarak yorumlandı.

Exit mobile version