Selçuk Haber

CHP’den 26 Ağustos Açıklaması: Belediye Emek Hırsızlığı Yapmıştır

chp-logo

Sivil Toplum Örgütleri ve Partimiz tarafından düzenlenmesi planlanan 26 Ağustos Büyük Taarruz’u anma etkinliği, katılacak olan Sivil Toplum Örgütlerinin bilgisi ve rızası dışında emek hırsızlığı ile Selçuk Belediyesi etkinliği haline getirilmiştir.

Yıllardır 26 Ağustoslarda meydanlarda göremediğimiz AKP’lilerin; AKP hükümetinin 26 Ağustos ruhuna can çekiştiren uygulamalarına rağmen, meydanlarda olması trajikomik bir durumdur.

Etkinliğin hazırlık aşamasında hiçbir katkıları olmamasına rağmen, hazırlanmış olan etkinliğin Belediye etkinliği olarak gösterilip gasp edilmesini kınıyoruz.

Etkinliğe Belediyenin mecbur bırakması ile ya da milli duygularının yoğunluğu ile bu emek hırsızlığından haberdar olmadan katılan vatandaşlarımızdan mağduriyetlerinden dolayı özür dileriz.

Türkiye tarihinin en onurlu mücadelelerinden 26 Ağustos Büyük Taarruz’un başlangıcının yıldönümünde milli birlik ve beraberlik duygularımızın gasp edilmeden, güçlenerek devam edeceği, Cumhuriyet değerlerimizin yok edilmediği günler görmemiz umuduyla.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ

Exit mobile version