Selçuk Haber

CHP’de Hasan Uysal yeniden başkan (Video Haber)

CHP İlçe Kongresi, dün büyük bir katılımla Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda gerçekleşti. Hasan Uysal ve Tuncay Kireç’in kıyasıya yarıştığı seçimlerde kazanan, rakibinden 21 oy fazla alan Uysal oldu. Hasan Uysal yeniden ilçe başkanı olarak parti tabanında güven tazeledi.

SELÇUK’TA SEÇİM GECE GEÇ SAATLERDE BİTTİ

UZUN süreden beri hem CHP’lilerin hem de diğer siyasi partililerin merakla beklediği CHP İlçe Kongresi tamamlandı.

CUMHURİYET Halk Partisi Selçuk İlçe Teşkilatı’nın iki adayla gidilen kongresinde, mevcut başkan Hasan Uysal, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Divan Başkanlığını CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, divan üyeliklerini ise CHP Meclis üyesi Filiz Sengel ve CHP Delegesi Yakup Gezer yaptı.

Kongrede mevcut İlçe Başkanı Hasan Uysal ile Selçuk ADD Şube Başkanı Tuncay Kireç başkanlık mücadelesi verdi. Selçuk’ta kongre çarşaf liste şeklinde yapıldı. Sonuç gece geç saatlerde belli oldu.

Çarşaf liste olmasından dolayı Selçuk’ta sayım gece saatlerde bitti. Seçimi mevcut başkan Uysal kazandı. Uysal’ a sandıktan 73 oy çıkarken, rakibi Kireç ise 52 oyda kaldı.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ÜLGÜR İL DELEGESİ OLDU

CHP Selçuk’ta belediye eski başkanı H. Vefa Ülgür, Emir Cömert, Merve Çalışkan, Özge Yıldırım, Hasan Uysal ise il kongre delegesi seçildi.

Çarşaf liste ile gidilen kongrede, mevcut başkan Hasan Uysal’ın karşısına Atatürkçü Düşünce Derneği Selçuk İlçe Başkanı Tuncay Kireç rakip olarak çıktı. Kongrede oyların 73’ünü alan Uysal, bir dönem daha başkanlığa seçildi. Kireç’e ise sandıktan 52 oy çıktı.

Hasan Uysal başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Nevruze Gültekin, Eyüp Kılıç, İbrahim Ahmetçik, İpek Arkman, Merve Çalışkan, Ayten Özazman, Zuhal Gülümser Uygur, Mediha Fiçör, Sertan Şaban Topalan, Osman Yelken, Berat Hamdi Candemir, Abdullah Yıldız.

HABERİN FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERİN VİDEOLARINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.
İLÇE BAŞKANI HASAN UYSAL’IN KONGRE SALONUNDA Kİ İLK KONUŞMASI

İLÇE BAŞKAN ADAYI TUNCAY KİREÇ’İN KONUŞMASI

CHP İZMİR İL BAŞKANI BEDRİ SERTER’İN KONUŞMASI

H. VEFA ÜLGÜR’ÜN KONGREDE Kİ KONUŞMASI

CHP İLÇE BAŞKANI HASAN UYSAL’IN İKİNCİ KONUŞMASI

Exit mobile version