Selçuk Haber

CHP Parti Okulu Eğitimleri Selçuk’ta da Başladı

CHP Parti Okulu kapsamında, CHP İzmir İl Başkanlığınca planlanan tüm İlçelerde başlayan “Üye Temel Eğitimi” programlı eğitimler,  Selçuk’ta da verilmeye başlandı. Eğitim sonunda CHP Genel merkezince eğitim sertifikaları verilecek olan üyeler, daha sonra alacağı görevlerde bilgili ve donanımlı olacaklar. Aldıklar bu eğitimler ile yöneticilik görevlerine talip olabilecekler.

CHP Parti Okulu Eğitmenlerince,  CHP Selçuk Parti binasında bir sınıf 25 üye ile başlayan “Üye Temel Eğitim”leri,  her ay devam edecek.  Selçuk’ta ilki verilen eğitimde, Parti okulu eğitmenlerince Siyasi temel bilgiler ve Ekip olabilme, Sosyal Proje yapabilme ve uygulama, her konuda bilgi, beceri sahibi olmaları ile çok sayıda projeler ile halkla sorunları paylaşma, halkın sorunlarını çözebilme konularında eğitim verilecek. Programda soru, cevap bölümleri ile herkes bilgilerini paylaşacak, eksik bilgilerini de tamamlayacak.

Selçuk’ta 3 güren sürecek “Üye temel eğitimi” eğitiminin açılış konuşmasını yapan CHP Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Adıgüzel:” Eğitimin önemini işaret ederek, eğitimin amacı halkın iktidarını, halkla birlikte kurmaktır diyen Adıgüzel;  Ülkemizin Akp hükümetince sürüklendiği karanlık ve çıkmaz yolun farkına varan, yeter artık diyen her vatandaşımızı, her bir partilimizi her ay verilecek, bu temel eğitimleri almaya çağırdı.”

Exit mobile version