site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

CHP İlçe Örgütünden Basın Açıklaması

CHP İlçe Örgütünden Basın Açıklaması
26.02.2014
A+
A-

CHP SELÇUK ILÇE BAÞKANLIÐINA ADAY AVUKAT OZGE YILDIRIM DHA VEYSESevgili Selçuklular;

Yapmış olduğu yolsuzluklar sebebiyle Akp hükümeti meşruiyetini yitirmiştir. Yolsuzluklarının üstünü kapatabilmek uğruna bir dönem kahraman ilan ettiği savcı ve polislerin bir çırpıda yerlerini değiştiren, özel yasalar çıkartarak kendini ve çevresindekileri koruma altına almaya çalışan, sosyal, yazılı ve görsel medyayı kısıtlayan faşist anlayış bugün de ses kayıtlarının meşru olduğunu söyleyen TÜBİTAK’ta değişime gideceğini açıklamıştır. Peki, tüm bunlar yalansa neden üstüne gitmek yerine üstünü kapatmaya çalışıyorsunuz neden kendi adamlarınızı kurumlara yerleştirme peşine düşüyorsunuz? Hep birlikte bu dikta anlayışına dur demenin zamanı gelmiştir. Bu siyasi partilerin görevi olmaktan ziyade memleket meselesi olmuştur. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi; “Halkımıza sesleniyorum. Eğer çocuğunuz işsizse, eğer geçinemiyorsanız bu kayıtlardan sonra artık kendinizi sorgulayın.”

Şunu da bilmenizi isteriz ki hiçbir sosyal demokrat yolsuzluklarla bu denli iç içe olan bir partide görev almaz. Hatta hiçbir siyasi anlayış bu insanları arasında barındırmaz. Hükümet meşruiyetini kaybettiği için bir gücü kalmamıştır ve olmayan gücü Selçuk’a asla gelemez. Dün de olduğu gibi Selçuk’un gücü bugün de İzmir’dir. Yalanlar, hırsızlıklar siyasete bulaştıktan beri maalesef dürüstlük de bir meziyet olmuştur. Selçuk’ta sevgi 1999 yılından beri kazanmaktadır bunun yanında artık dürüstlük kazanacaktır.

CHP SELÇUK İLÇE ÖRGÜTÜ

YORUMLAR
  1. Kompedan dedi ki:

    Ya herkez aynı şeyi yapıyor bu ülkede ilk defa yolsuzluk olmuyor ki bu klasik haline geldi başa gelen her zamn malı götürür Türkiye’nin kaderi bu kim gelirse gelsin iktidara hepsi aynı

  2. Ömer dedi ki:

    sizin belediyeden çaldıklarınız yanında başbakanın çaldıkları hiç kalır kandırmayın bu milleti 30 mart ta hepinizden hesap sorucaz

  3. sevl dedi ki:

    belediyeye her ay müfettişleri yollayan bu hükümeti denetleyen kimse yok..bütüm hakim savcı polis ve sayamadağım bir çok kurumu tasviye edip adamlarını yerleştiren Tayyibin çaldığı benim param…haram zıkkım olsun hepsine…Belediye de dönen paralarını hesabı her ay sizin başbakanınızın müfettişleri tarafından soruluyor ve hesabı veriliyor..akp liler siz bu ayakkabı kutularındaki ve bilal oğlanın götürdüklerinin hesabınıı verebilcekmisiniz…_?

    1. Anonim dedi ki:

      Sayın yorumcu o zaman Belediye gazetesinde 2009 faaliyet raporunda geçen selçuk gençlik spora verdiğinizi söylediğiniz 31 milyarlık imzalı malzeme yardımı dökümünü açıklar mısınız?. selçuk belediye spora aktardığınız trilyonlarca lira paralara rağmen efes dershanesinin resmi borcunun ne kadar olduğunu açıklar mısınız?

  4. anonim dedi ki:

    Sahte ÖMER bizim kadrolarımız güneş gibidir çamur atarak kirletemezsiniz.ülke pisliğe batmış siz hala selçuk belediyesi gibi detaylarla meşkulsunuz.acıyorum size.

  5. runo dedi ki:

    adamı güldürmeyin akp yi gram sevmem ama siz de fazla ümitlenmeyin..akp türkiyede neyse, sizde selçukta osunuz..akp seçmeni türkiyede nasıl körse, selçukta da malesef chp kör..bu tip seylerden ümit edipte laf olsun diye boşuna bağırmayın..

  6. runo dedi ki:

    yolsuzluk yapmayacak biri varsa, o da levent görürdür..mhpli değilim ama bence başka adam yok..iyi düşünün derim..

  7. Anonim1 dedi ki:

    İstanbul ve ülkenin bir çok kesiminde işsizlik yok. Hatta bir çok fabrika işçi bulamadığından dert yanıyor. Peki Selçuk’ta durum nasıl? Tüm Selçuklu gençler ilçeyi terk etti. Kalanlar da sigortasız veya sigortalı ama dönemlik otellerde heba edilliyor. Kışın malesef o da yok. Tarım konusunda ise yol bile yapamıyorsunuz. Devletin verdiği 3-5 olmasa tarım da olmayacak. Üniversiteye giden zaten geri dönemiyor. Yaşlı nüfus zaten emekli, Selçuk’a pek bir katma değeri yok ekonomi bakımından. Ne bir yatırımınız var ne de bir tarım sanayisi planı. Torbalı da ki gibi fabrika kurmak isteyen yatırımcıları sermaye düşmanlığınızdan ve küçük olsun benim kontrolümde olsun anlayışıyla ilçeyi resmen texas’da ki bir ıssız köye çevirdiniz. İlçe halkını yaptığınız ne olduğu belirsiz hal binasıyla kandırmaya çalışıyorsunuz yatırım yaptık diyerek. Size de yazıklar olsun.

  8. koylu dedi ki:

    biz selcuk ta hala cop toplayarak cozum uretiyoruz

  9. xxx dedi ki:

    Yolsuzluk yapmadım diyemiyor kriptolu telefonu bile dinlemişler diyor o kadar şuursuz ki ne dediğinin farkında değil,beni dinlediklerini bilyordum bunun önlemini aldim tüh gene yakalandik diyor yani,zekanın kapasite alanı önemli tabi,bu rezaletleri çıkınca her zaman her televizyonda bağıra çağıra yakına yıkıla boy gösteren televizyonların vazgeçılmez eksılmez yok edilemez kahramanı zati muhterem ,3 saat beklıyor bir açıklama yok çıt yok .mit filan toplanıyor ciddi işler yapan devletim onemli bir devlet meselesi görüşecek tabi konu hirsizlık, taktir ediyoruz ,başarılı görüşmeler sonucu montajla hırsızları yok etme tezı ,dunyada eşiniz olamaz…

  10. selcuklu dedi ki:

    Unutmayin devlet kasikla verir kepceyle alir milyon dolarlar euro lar havalarda ucusurken kopek bile onunden kemigi alindiginda ses cikarirken insan oglu niye bukadar aciz kalir anlamiyorum bu bizim vergilerimiz bizim paramiz hirsiza alkis calan zaten hirsizdir el insaf ne demis hz muhammmed sav bana bir kisinin namazla olan iliskisi degil dirhemle (parayla) olan iliskisine bakin demis artik brakin savunmayida azcik delikanli olun

  11. slm dedi ki:

    geçin bu ayakları Cumhuriyet Halk Partisinin galibiyeti 30 mart günü tekrar tescillenecek…kimse çene yormasın..

    1. runo dedi ki:

      kaç para teklif ediceksiniz insanlara..bi ekmeğe muhtaç köylüye..hepiniz yalakasınız..başkanın uşağısınız..azcık mert olun..saklanmayın köşe bucak..vefanın arkasındaki koyun sürülerisiniz hepiniz..çıkar sağlıcam diye güzelim ilçeyi ne hale getirdiniz..bu insanların sabrını daha fazla zorlamayın isterseniz..

  12. dadaş emre dedi ki:

    tek çare var o da mhp

  13. Barutçu'lu dedi ki:

    Sayın başkan siz selçukta neler yaptınız son 15 yıldır onu anlatın, gelecek beş yıl için yapmayı düşündüğünüz planlarınızı anlatın. önümüzde genel seçim yok yerel seçim var ve yerel seçimde tercihler hep aday üzerinden olur bunu unutmayın. laiklik , demokrasi, cumhuriyet söylemleri artık oy getirmiyor . insanlar önce karnını doyuracak , evine ekmek götürecek bir iş derdindeler. bu ilçede carpouza kafeye parasızlıktan oturamayanlar var biliyormusunuz? sakın belediye iş bulma yeri değil diye düşünmeyin. selçukda yeterli miktarda yatırımcı yok bu yüzden insanlar belediyeden bazı şeyleri beklemekte haklılar. cumhuriyetin ilk yıllarında özel teşebbüsün olmamasından dolayı devlet el atmıştır bu işlere. devletçilik ilkemizde bu yüzden vardır.

  14. Samet dedi ki:

    Tek çare DSP en düzgün parti..