site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Çeşme deniz yoluna kapalı: Sakız ve diğer adalara ulaşım iptal!

Çeşme deniz yoluna kapalı: Sakız ve diğer adalara ulaşım iptal!
18.03.2020
A+
A-

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında Çeşme’ye deniz yolu ile geliş ve gidişlerin iptal edildiği belirtildi. Sakız Adası ve diğer tüm adalara gidiş-gelişler askıya alındı.

Çin’de ortaya çıkan ve çok sayıda ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs Türkiye’de de tespit edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sürekli olarak güncel bilgileri kamuoyuyla paylaşırken devlet kurumları gerekli tedbir ve önlemleri alarak vatandaşların panik yaşamasının önüne geçmek istiyor.

Son olarak Çeşme’ye deniz yolu ile gelişlerin durdurulduğu aktarıldı. Ayrıca Sakız Adası ve diğer adalara tüm gidiş ve gelişlerin de iptal edildiği belirtildi. Ticaret gemilerindeki yolcu geliş ve gidişleri de askıya alındı. Kararların liman başkanlığı tarafından alındığı ifade edildi.

AK Parti İlçe Başkanı İlter Etike alınan kararın bilgisini verdi. Başkan Etike, “Bu sabah liman başkanlığıyla toplantı yapıldı. Onun neticesinde bu özel yatların girişi çıkışı iptal edildi. İtalya’ya çalışan gemiler var, yolcu da gidebiliyordu onlarda. Yolcu gidiş dönüşleri de iptal edildi. Gemi adamları sadece gidiyor, inmeden aynı şekilde geri dönecek şekilde ticaret durmasın diye gidip geliyorlar. Alınan önlemler bunlar. Deniz yoluyla buraya geliş ve Çeşme’den Sakız Adası’na gidiş gelişler durduruldu” dedi.
EGEDESONSÖZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.