Selçuk Haber

Cenk Son Yolculuğuna Uğurlandı

esref-cenk-guresci1

Selçuk’ta ikamet eden Eşref Cenk Güreşçi son yolculuğuna uğurlandı. Selçuk halkının yakından tanıdığı ve sokaklarda yaşayarak hayatını sürdürmeye çalışan madde bağımlısı Cenk Güreşçi vefat etti.

Yaşadığı bazı sorunlar yüzünden sokaklarda yaşamaya başlayan Eşref Cenk Güreşçi(28) madde bağımlısı olarak yaşamını sürdürüyordu. Bir süre önce tedavi gördüğü hastaneden kaçan Cenk, yapılmak istenen tedaviyi kabul etmeyerek sokaklarda yaşam mücadelesine devam etmek istedi. Ancak yapılan tedavilere bir türlü yanıt vermeyen Cenk Güreşçi’nin yaşam mücadelesi kısa sürdü.

İlkokulu Gazi Mustafa Kemal de okuyan Cenk Güreşçi daha sonra ortaokulu Tire Kutsan Anadolu da ardından Selçuk Lisesi’nde öğrenim hayatına devam etmişti. Okul yıllarından çalışkan zeki bir öğrenci olarak dikkat çeken Cenk Güreşçi daha sonra evlatlık alındığını öğrendikten sonra hayat şekli değişti. Ve madde bağımlısı oldu. Kimilerine göre tinerci, balici yada çakmak gazı çeken biri olarakta bilinen Cenk son yolculuğuna da yalnız uğurlandı. Yaklaşık 30 kişinin katılımı ile son görev yapıldı.

Mekanın cennet olsun Eşref Cenk Güreşçi, Selçukluların senin yaşadıklarından ve başına gelenlerden büyük ders çıkarması lazım. Yeni Cenk’ler olmasın dünyada, başka Cenkler ölmesin.

Exit mobile version