site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Cassidy Gard 25. yaş gününde Efes’te

Cassidy Gard 25. yaş gününde Efes’te
28.11.2014
A+
A-

casidy

Galatasaray taraftarı olduğunu sosyal medya aracılığı ile ilan eden ve büyük bir üne kavuşan Amerikalı oyuncu Cassidy Gard 25. yaş gününü Türkiye de kutladı. Doğum gününde Efes’i ziyaret eden Cassidy Gard Efes’te Galatasaray taraftarları ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

İlk önceleri tesadüfen maçları izleyen Cassidy, zamanla tüm karşılaşmaları takip etmeye başladı. Tam bir Burak Yılmaz hayranı olan güzel taraftar, fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesinde yayınlayınca Galatasaray taraftarları arasında bir fenomen haline dönüştü.

Son dönemlerde paylaştığı fotoğraflarla Galatasaraylı olduğunu dile getiren ve Burak Yılmaz’ın özel hayranlarından birisi olan 1989 doğumlu Amerikalı güzel oyuncu Cassidy Gard şuanda dünyanın en ünlü Galatasaray taraftarlarından birisi.

Efes’te sorularımızı yanıtlayan Cassidy Gard; “Bütün Galatasaray taraftarına teşekkür etmek istiyorum. Her şeyden önce harika insanlarla iletişim halinde olmak çok güzel bir macera oldu benim için. Dünyanın neresinden oldukları fark etmeksizin herkesin Galatasaray’a büyük sadakatle bağlı olması çok güzel” dedi.

casidy3

casidy4

casidygard

casidy-8

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.