site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Büyük Gurur, İlk Defa Yarıştılar

Büyük Gurur, İlk Defa Yarıştılar
23.06.2014
A+
A-

IMG_0458

Sırbistan’ın Novisad kentinde düzenlenen ve 10 ülkenin yarıştığı çocuk fitness, dünya şampiyonası yarışmasına ilk defa katıldılar.

Milli takımımız erkekler 12 yaşta dünya 2.ligini Hasan AVUKAT alırken, 13/15 yaş kategorisinde Arif KONDOZ 3. Haktan MERCAN 4. Derin UYGUR 6. Kemal KONDOZ olarak finali tamamladılar.
Bayanlarda 10/11 yaş kategorisinde Minel ÖZTÜRK ilk bölümü 7. Tamamlarken ikinci bolümde 14. olarak yarışmayı bitirdiler. 8 yaş kategorisinde Meryem ÖZCAN da 14. olarak yarışmayı tamamladılar. Çocuk Fitness Dünya Şampiyonasına Selçuk’tan üç sporcu ve bir antrenörün milli takıma çağrılmasından büyük onur duyduklarını belirten ZFC yönetim kurulu başkanı Zuhal UYGUR “Bu şartlarda bile final yarıştık. Dersimizi daha iyi çalışacağız hatalarımızı gördük. Çocuklarımızın eksiğini fazlasını tespit ettik. Şimdi önümüzü daha net görüyoruz. Selçuk’ta birçok yeteneğin olduğunu düşünüyor ve velilerin bizimle iletişime geçmesini bekliyoruz. Hedefimiz artık Dünya Şampiyonluğu ve bunun hayal olmadığını artık biliyoruz. Kulübümüze ve sahsımıza yapılan tüm iyi niyet, başarı ve tebrik mesajları için teşekkür ederiz” dedi.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

IMG_0447

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.