Selçuk Haber

Büyük Anket Sona Erdi

selcuk-chp-aday-adaylari

Ege’nin Sesi internet sitesinin yaklaşık bir aydır sürdürdüğü anket çalışmasında sona gelindi. İzmir’in metropol ilçeleriyle başlayan, Ege’nin Sesi sitesinin okuyucularına sunduğu anket çalışması, son iki hafta içinde kalan 17 ilçenin anketlerinin de oylanmasıyla birlikte son buldu.

30 Mart’ta yapılacak olan 2014 yerel seçimlerine 6 aydan daha kısa bir sürenin kalmasıyla birlikte İzmir’de de kendini hissettiren seçim heyecanının ve rekabetinin nabzını tutan Ege’nin Sesi, okuyucuları için hazırladığı anket çalışmalarında sona geldi. Son olarak “Büyük Ankette Son Etap” diyerek, 17 ilçenin belediye başkanlığı koltuğuna talip CHP’li isimleri bir araya getirdiğimiz ve okuyucularımıza sunduğumuz anketlerimizin sonuçları belli oldu.

İşte O Sonuçlar:

İzmir’in metropol ilçelerinden Gaziemir’de yüzde 70,83 oy oranı ile Yüksel Demirsoy, Narlıdere’de yüzde 60,13 oy oranı ile mevcut belediye başkanı Abdül Batur, Balçova’da yüzde 31,87 oy oranı Semra Aksakal Kayacan liderlik koltuğuna otururken; Bergama’da mevcut belediye başkanı Mehmet Gönenç oyların yüzde 68,52’sini alarak birinci sırada yer aldı. Kemalpaşa’da yüzde 69,91 oy oranı ile Rıdvan Karakayalı, Tire’de yüzde 43,48 oy ile Tayfur Çiçek, Aliağa’da yüzde 55,68 oy oranı alarak Özlem Şan Oğuzhan, Menderes’te oyların yüzde 36,78’ini alarak mevcut belediye başkanı Ergun Özgün birinci sırada yer aldı. Urla’da yüzde 37,66 oy oranı ile mevcut belediye başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Kiraz’da yüzde 45,45 oy oranı ile Pilot Zeybek, Bayındır’da oyların yüzde 53,66’sıyla Hüseyin Yanık, Dikili’de yüzde 53,24 oy oranı ile Osman Özgüven, Selçuk’ta yüzde 55,43 oy oranı ile Özcan Işık anketi lider tamamlarken; Çeşme’de oyların yüzde 33,87 ile Hakan Dalokay, Foça’da yüzde 46,84 oy oranı ile Gökhan Demirağ, Karaburun’da Hamza Serdar Yasa yüzde 38,46 oy oranı ile birinci oldu. Kınık’ta ise yüzde 33,33’lük oranlarla eşit oylara sahip Ahmet Özkan ve Süleyman Kaya birinciliği paylaştı.
Ege’nin Sesi-Ayten BODUR

Exit mobile version