Selçuk Haber

Bu Tür Haberlere İtimat Etmeyin

ADAY ADAYI HALÝL DÜZTAÞ DHA VEYSELE ROL

Ulusal basında ve sosyal medyada bomba gibi bir gündem yaratan haber sonrası Selçuk AK Parti Belediye Başkan aday adaylarından Osman Başterzi ve Halil Düztaş “böyle aslı astarı olmayan haberlere itimat etmeyin” dedi.

Sosyal platforumda ve ulusal basında “Binali Yıldırım’ın Selçuk Belediye Başkan aday adayı Zeynel Bakıcı’yı ön plana çıkardı” yazılı haberinde Selçuk gündemine ve Selçuk siyasetine bomba gibi düştü. Bu haberden sonra Selçuk AK Parti Belediye Başkan aday adayı Osman Başterzi “o basındaki yazıyı bende okudum. Binali Yıldırım’ın bir görüş bildirdiği falan değil, sadece gazetede herhangi bir yazarın resmi olmayan kaynaktan aldığı bir haberdir bu. Buna benzer aynı haberler benim içinde çıktı. Bir yerel gazetede Selçuk’ta AK Partinin adayı Osman Başterzi’dir diye benim içinde çıkmıştı. Yani bunların hiçbir tanesi gerçek değil” dedi.

Selçuk’un gündemini değiştiren bu haber yazısından sonra Selçuk AK Parti Belediye Başkan aday adayı Halil Düztaş “şuan 30 ilçemizin adayı belli değil. İzmir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım adaylar ile görüşme yaptıktan sonra düşüncelerini belirtecek. Şuan yazılı ve sosyal medyada çıkan haberlerin hiç biri gerçek değil. Bu tür haberlerin aslı astarı yoktur. Selçuk halkı bu tür haberlere itimat etmesinler” dedi.

Ulusal basında ve sosyal medyada bomba gibi gündem yaratan bu haberden sonra Selçuk siyaseti nasıl bir yön belirleyecek herkes için bir merak konusu oldu.

Kaynak – Haber : Selçuk Gazetesi-www.selcukgazetesi.com

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version