site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Bu Savcıdan Vatana Millete Hayır Gelir Mi?

Bu Savcıdan Vatana Millete Hayır Gelir Mi?
02.09.2013
A+
A-

namik-kemal-eroglu

Bir savcı düşünün ki ekmeğini yediği bir milletin bağımsızlığını ilan ettiği günü ve milletin şanlı bayrağını protesto etsin. Cesarete bakın!

30 Ağustos kutlama töreninde Bergama’daki bayrak geçişi sırasında herkesin, askerlerin, protokolün ve vatandaşların ayağa kalkarak Türk Bayrağını selamladığı sırada protokolde bir savcının yerinden kalkmaması halkın tepkisine yol açtı. Bergama Şehit ve Gazi aileleri derneği başkanı Namık Kemal Eroğlu tören sonrasında kaymakamın da aralarında bulunduğu protokolün yanına giderek tepkisini dile getirdi. Olay bazı bölge milletvekillerinin de ilgisini çekti. Konu TBMM’ye gelebilir.

Kaynak: Murat Karakaş- Bergama Gazetesi- facebook
www.internetajans.com/haber/bu-savcidan-vatana-millete-hayir-gelir-mi-haberi-32374h.html

bergama-savcisi

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    hem bu vatanın ekmeğini yiyeceksin hem aylığını Türkiye Cumhuriyetinden alacaksın. Ve karşılığında bu şekilde davranacaksın. Bu devran hep böyle sürmez, süremeyecek.

  2. selcuklu dedi ki:

    bu zineyet degilmi degerli komutanlara hapise attıran bir de bizim ödedigimiz vergilerle maasına alıyor yazıklar olsun

  3. efe dedi ki:

    vatan hayinliği bunların yaptıkları bayrağa, ataya sancağa sayısı olmayan savcıda olsa amirde olsa başkanda olsa birgün o millet onun desini verecektir.

  4. vatan daş. dedi ki:

    organize işler bunlar .savcı olabilmesi bile belki bu olayı yapması içindir.nabız yokluyorlar bunada alıştırıcaklar.plot bölge gene izmir

  5. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE dedi ki:

    Bu ülke’yi kolay kazanmadık, hiç mi vicdanın yok belki dedenin baba’sı bu ülke için savaş’tı senin bu halini görseydi ne derdi artık bilmiyorum saygılarımla.
    ( T.C Vatandaşı),

  6. Hasan DURUCAN dedi ki:

    U T A N M A Z N A N K Ö R !