site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

BOP Eş Başkanı

27.11.2015
A+
A-

huseyin-tasyakan-koseAşağıda okuyacağınız yazı Zafer GÖKSEL’ e ait olup, aslında özellikle AKP seçmeninin körükörüne biad ettiklerini sorgulamaktan imtina etmesinin ve tabiki yeterince okuyup araştırmadıkları için, kendi menfaatleri uyarınca sürekli takiye ve yalan ile ülkeyi yönetenlerin çizdiği toz pembe tabloya aldanıp; Bu gün Türkiye’ yi savaşın eşiğine kadar getirenleri inatla iş başında tutmasını ayrıntılarıyla irdeleyen bir yazıdır değerli okuyucular. Aslında 1 Kasım seçimlerinde yaşanan gaflet ölçüsündeki aymazlıktan sonra bir süre bu köşede bir yazı paylaşmayı da düşünmüyordum ancak, yazar arkadaşımın 13 yıllık AKP iktidarının ülkeyi nereden nereye getirdiğini özetleyerek kaleme aldığı bu yazıyı sizinle paylaşmayı kendime görev sayıyorum.

2002 seçimlerinde RTE’nin Türkiye’ye lider olmasına karar veren CIA Türkiye masası sorumluları halkı kandırmanın en iyi yolunun dinden geçtiğini çok iyi biliyorlardı. İstisnasız bütün İslam ülkelerinde uyguladıkları o planı Türkiye’de de devreye soktular. Halka ulaşabilecek her kanaldan din pompalanmasını başlattılar. Halk ne kadar muhafazakarlaşırsa onları istedikleri şekilde yönlendirmekte o kadar kolay oluyordu. Bu plan Türkiye de dahil nütün İslam ülkelerinde her seferinde işe yarıyordu. Çünkü İslam ülkelerinde bir takım şeyler belki tartişılabilirdi. Ama din kesinlikle bir tabuydu. Tartışılamazdı. Din şırıngasıyla verilen fikir aşısı tutuyordu.
RTE iktidara getirildikten sonra öncelikle halkın güvenini kazanması icin göz boyayıcı bazı yatırımlar yapılmasi gerekiyordu. Basta Katar ve Suudi Arabistan’dan gizli kanallar aracılığı ile Türkiye’ye para pompalandı. Bunların bir kısmı ile yollar yapıldı. Bir kısmı ülkeyi ele geçirmek icin yandaş kanallarda kullanıldı.
2007’den itibaren Türk Ordusu’na operasyonlar baslatıldı. Insanlık tarihinde ilk kez bir ülkenin kendi milli ordusu topyekün “TERÖRIST” diye damgalanarak yine kendi ülkesinde toptan içeri tıkıldı. Yeryüzünde aklı başında hiç bir milletin yutmayacağı ERGENEKON ve BALYOZ diye adlandırılan o kumpasları halk yuttu! Dediğim gibi aslinda yeryüzünde aklı başında hiç bir milletin kabul edemeyeceği akıl mantık dışı bir plandı bu. Ama bu halk artık o kadar düşünemez hale getirilmiş, o kadar salaklaştırılmıştı ki AKP tarafından önüne konulan herşeye eyvallah diyor, afiyetle yiyordu!
Türkiye’nin başındaki en büyük bela olan PKK bu topluma yine RTE tarafından benimsetilmeye kalkıldı.. Planın bir parçası olarak Habur’dan teröristler kahraman edasıyla el sallayarak iceri alındı. AKP tarafindan ayaklarına savcılar gönderildi. Mobil mahkemeler kuruldu. Teröristlerin aklanması için her yol denendi. Daha sonraki süreçte aslında PKK’nin iyi çocuklardan olustuğunu anlatmak icin “akil adamlar” görevlendirildi. Tayyip’in emriyle bu akil denen reziller şehir şehir dolaştırıldı.
O güne kadar “TERÖRİST BAŞI” olarak bildigimiz Abdullah Öcalan AKP sayesinde “SAYIN ÖCALAN” oluverdi. Onun posterlerini taşımak, sözde pkk bayraklarını asmak suç olmaktan çıkartıldı. Öcalan’a sempati ve saygi kazandırılmaya çalışıldı. 40 bin kisinin ölümünden sorumlu bir cani RTE ve kurmayları tarafından topluma cici bir BARIŞ ADAMI olarak yutturulmaya çalışıldı.
Hicbir sorunumuz yokken bir sabah RTE; “hain EsEd, eli kanlı EsEd, diktatör EsEd” diyerek komşumuz Suriye’yi çoğu Türkiye üzerinden soktuğu teröristler tarafından kan gölüne çevirtti. O teröristlere her türlü desteği sağladı. Binlerce tır dolusu silah, mühimmat yardımı yaptı. Geride biraktığımız 3-4 yılda 350 bin insan katledildi Suriye’de. 6 milyon insan ülkesini terk ederek canları pahasına başka ülkelere kaçtı. Bunlardan 2 milyondan fazlası ise Türkiye’nin başına kaldı.
Evvelsi gün en büyük ticaret partnerlerimizden, bize en fazla turist gönderen iki ülkeden biri olan Rusya’nin savaş uçagını düşürdük. Dünya’nin en güçlü birkaç askeri gücünden biri olan Rusya’ya karşı hiç yoktan çok ciddi düsmanlık tohumları ektik. Bir hiç yüzünden Türkiye’nin en büyük doğal gaz tedarikçisi ülkenin bir numaralı nefret ettiği ülke haline geldik.
*
Yukarıda okuduklarınız aslında yazılabilecek on binlerce sayfalık AKP-RTE REZALETLERİNİN sadece mini minicik bir özetiydi.
Şimdi kendi kendinize sorun bütün bunlar bu ülkede neden yasandı ve yaşanıyor diye.. Neden hep milli duruşumuza aykırı işler yapılıyor, ülkemizin aleyhine politikalar üretiliyor, neden ordumuz sanık, pkk tanık yapıldı bu ülkede diye bir sorun..
Ülkenin başına getirildiği ta 13 yıl öncesinde “ben BOP eşbaşkanlarından biriyim” diyen bir adamin kim olduğunu, kime hizmet ettiğini, hangi güçlerin sadık bir elamanı olduğunu halen mi anlamadınız? Inanmıyorsanız Youtube’a verin kaç yerde BOP eşbaşkanı olduğunu kendi ağızıyla itiraf etmis diye..
Halen kafanız karışıksa BOP haritasına bir kez daha bakın. Türkiye’nin nasıl bölünmek istendiğini, komşu ülkelerin nasıl parçalandığına bir daha bakın. Herşeyi yanyana koyunca aslında PKK’nın da, RTE’nin de, AKP’nin de, bugün Suriye’de olan bitenin de menşeinde “MADE IN USA (CIA)” yazdığını göreceksiniz.
Bütün bu yazılanlara rağmen AKP’nin sizi bölmek, ülkeyi bölmek, sırf Amerika’ya hizmet için hayata geçirildiğini halen anlayamıyorsanız, değil size BOP haritasini göstermek, o haritayı gözünüze de soksak artık bu saatten sonra belli ki zaten birşey anlamayacaksınız!
ZAFER GÖKSEL

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
26 Mart 2024
19 Mart 2024
20 Şubat 2024
4 Şubat 2024
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.