Selçuk Haber

Bodrum- Selçuk Etabının Galibi Adam Yates Oldu

selcukturu3

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun pedal çevrilen 183 kilometrelik Bodrum – Selçuk etabı sona erdi. Bodrum-Selçuk etabını Orica Green EDGE takımından Adam Yates 4 saat 11 dakika 46 saniye ile kazandı.

Bugün gerçekleşen 50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur’unun Bodrum Selçuk etabı sporcuların azmi ve halkın büyük ilgisi ile birlikte renkli dakikalara sahne oldu. Bodrum- Selçuk etabının galibi Green EDGE takımından Adam Yates olurken İkinciliği Cannondale takımının İtalyan bisikletçisi Davide Formola, üçüncülüğü de CCC Polsat Polkowice takımının İtalyan sporcusu Davide Rebellin elde etti. Yarışın sona ermesi ile birlikte Üçüncüye bronz madalyasını Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, İkinci sporcuya gümüş madalyayı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, birinciye ise altın madalyayı Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı verdi.

183 kilometrelik etabın sonunda Turkuaz mayonun sahibi yine Adam Yates olurken, Yeşil mayonun sahibi CavendSh Mark, Kırmızı mayonun sahibi De Maar Marc, Beyaz mayonun sahibi ise Mattia Pozzo oldu.



HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…


50.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu…

Exit mobile version