site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Birini Vurdum Diyerek Jandarmaya Teslim Oldu

Birini Vurdum Diyerek Jandarmaya Teslim Oldu
02.02.2013
A+
A-

kiz-kacirmaSelçuk’ta dün akşam yaşanan olayda Berrin K. (19) isimli genç kız oturduğu evinden kaçırıldığını ve kendisini kaçıran kişileri vurduğunu söyleyerek Selçuk Jandarma Karakoluna teslim oldu.

Dün akşam 19.30 sıralarında Selçuk Atatürk Mahallesinde gelişen olayda, vermiş olduğu ifadeye göre oturmuş olduğu apartmandan zorla bayıltılarak kaçırıldığını ve kaçırıldıktan sonra Şirince yoluna götürüldüğünü söyledi. Berrin K. kendisinin kaçırdığı kişi tarafından ellerinin ve ayaklarının bağlandığını söyledi. Bir süre sonra kendinse geldiğini söyleyen Berrin K. tuvalet ihtiyacı için kendisini çözdürdü. Bu sırada kendisini kaçıran kişinin üzerinde bulunan silahı alan Berrin K. Karşısındaki kişiyi vurduğunu ve kendisini kaçıran kişiyi tanımadığını söyledi.

Şirince yolunda ki olay yerinden uzaklaşan Berrin K. jandarmaya giderek teslim oldu.

Olay yerine giden jandarma ekipleri ise gece boyunca yapmış oldukları aramalarda olay yerinde herhangi bir ceset, yaralı ya da kan izine rastlayamadı. Jandarma olay ile ilgili soruşturmaya devam ediyor. Berrin K. ’nın kaçırıldığını söylediği oturduğu evin etrafında bulunan güvenlik kameralarından görüntüler ise incelemeye alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.