Selçuk Haber

Belediye Kafeleri Cep Yakıyor

selcuk-izmir-5

Belediye kafelerinin fiyat tarifesinden rahatsız olan vatandaşlar, belirlenen fiyatların tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini savundu. Kafelerde sunulan yiyecek ve içeceklerin olması gerekenden daha fazla ücretle sınıflandırıldığını belirten Selçuklu vatandaşlar, buraların kurumsal bir işletme olduğunu ve fiyatların olabildiğince en aza indirilmesini savundu.

Çevre ilçelerdeki Belediye işletmelerinle kıyaslandığında Selçuk‘ta ki fark gözle görülür biçimde ortaya çıkıyor. Gerekenden çok fazla işçinin çalıştığı kafelerde, fiyatlar daha çok dikkat çekiyor. Özel bir işletmenin fiyatlandırması Belediye işletmelerine göre daha cüzi miktarda olurken, bu tip kurumsal işletmelerin halka hizmeti tartışılır hale gelmesi kafalarda da soru işaretleri bırakıyor.

Selçuk’a en yakın ilçelerden biri olan Kuşadası Belediyesi’nde bile fiyatlar en azdan sunulurken Selçuk Belediyesi işletmelerindeki fark şaşkınlığa uğratıyor. Dışarıda zaman geçirmek isteyen insanların pek seçeneği olmadığı için mutlaka ki Belediye kafelerini ziyaret ettiğini belirten vatandaşlar, hesap öderken tedirgin olduklarını, masalarda fiyat listesinin bile bulunmadığını iletti. Fiyatların tekrar gözden geçirilmesi, en azından en fazla tüketilen çayın 50 kuruş olması gerektiği temenniler arasında.

Exit mobile version