Selçuk Haber

Belediye Ekipleri Kentin Dört Bir Yanında

Selçuk Belediyesi, kentin çehresini daha da değiştirecek, vatandaşlardan gelen istek ve sorun bildirimlerineyanıt verecek çeşitli çalışmalarla ilçeyi adeta büyük bir şantiye haline getirdi.

Yapılan iş programı çerçevesinde turizm sezonunun sonuna gelinirken Selçuk Belediyesinin çeşitli birimlerine ait ekipler, iş birliği içerisindebir çok sokak ve caddede yol ve kaldırım çalışmalarını başlatırken,14 Mayıs ve Zafer Mahallerinde yeni park ve yeşil alan projelerinin de startını verdiler. On yılı aşkın bir süredir devam eden arazi yolları açma ve asfaltlama çalışmalarını sürdürmek amacıyla yeni bir ihale sürecini tamamlayan Selçuk Belediyesi Şirince Köyü, Acarlar Köyü Elemen içi, Beylik içi, Karıncalı ve Kuyumcu mevkilerinde bulunan 10 kilometre uzunluğundaki arazi yolunu sati kaplama ile asfaltlayacak. Daha önceki yıllarda asfaltlanmış ancak çeşitli nedenlerle bozulmalar yaşanan birçok arazi yolunda da yeni iyileştirmeler ve onarımlar yapılacak. İlçenin dört bir yanındahız kesmeden sürdürülecek çalışmalarla ihtiyaç duyulan tüm alt ve üst yapı çalışmalarının etap etap tamamlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür” Yeni projelerin yanı sıra bir yandan da zamanla yıpranan, bozulan ve bakıma ihtiyaç duyulan cadde ve sokak düzenlemelerine,  sosyal alan oluşturma projelerine, ilçe tarım ve turizminin geliştirilmesine yönelik çalışma ve projelerimize devam edeceğiz” diyerek yeni bir hizmet atağına başlandığını vurguladı.

SELÇUK’UN SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Selçuk Belediyesi İle İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği içerisinde kentte başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak üzere olan Selçuk Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda gelen talepleri değerlendirerek sokak cadde düzenlemeleri ve park alanlarının oluşturulması yönündeki çalışmalar ile Selçuk’un sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

Geçtiğimiz aylarda İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile toplantılar yapan Selçuk Belediyesi Selçuk’taki birçok yaşam alanını yenileyerek Selçuklu vatandaşlara büyük bir hizmet atağı sunuyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “ Selçuk’un tüm mahallelerinde ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusundaalt yapı, üst yapı, yeşil alan ve spor alanları oluşturma, sokak ve cadde düzenleme gibi çalışmalara yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Zamanla eskimiş, yıpranmış ve bozulmuş olan yolları baştan aşağıya yeniliyoruz. 14 Mayıs,Zafer,Atatürk Cumhuriyet Mahallerinde birçok çalışmamız sürüyor. İhtiyaçlar doğrultusunda yeni yol ihalelerine çıkarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacağız.Tüm bu çalışmaların ardından Selçuk’un yeni bir boyuta geçeceğine inanıyorum” dedi.

Exit mobile version