site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Beko yeni nesil yazar kasa Sergür de

Beko yeni nesil yazar kasa Sergür de
04.12.2015
A+
A-

Beko, TÜBİTAK testlerini ilk tamamlayan YazarkasaPos cihazı ile işletmelere akıllı çözümler geliştiriyor.

YENİ Nesil Yazar Kasa Mevzuatı’na uygun olarak hazırlanan, Türkiye’de ilk üretilen ve TÜBİTAK testlerini ilk tamamlayıp, mali onayı alınan Beko YazarkasaPos cihazı, Beko bayilerinde dönemsel kampanyalarla anlaşmalı kredi kartlarına 9 ay vade farksız taksitlendirme seçeneği ile mükelleflere sunuluyor. Farklı bankalarla uyumlu çalışan bu cihaz, Vodafone ve Avea işbirliği ile ayrıca sim kart alınmadan aylık iletişim bedeli içinde olarak entegre GSM kartına sahip. Son derece kolay kullanım imkanı sunan Beko YazarkasaPos, aynı zamanda aktif olarak farklı banka uygulamalarını sahada ilk çalıştıran YazarkasaPos üreticisi olan Beko’nun yaygın ve uzman servis ağı sayesinde satış sonrasında da büyük avantajlar sağlıyor.

21 bankayla çalıştı
Servisler yazarkasa açılışı, banka uygulama açılışı ve GSM aktivasyonu işlemlerini tek noktada ücretsiz olarak yapıyor. Beko YazarkasaPos cihazının yazılımının geliştirilmesi aşamasında kredi kartı uygulaması için pazarın en güçlü ve yaygın 21 bankası ile çalışıldı. Vergi mükellefleri, tek bir Beko YazarkasaPos ile birçok bankanın kredi kartı uygulama ve kampanyalarından tüketicileri yararlandırabiliyor.
Beko yeni nesil YazarkasaPos cihazlarına Selçuk’ta BİM karşısında bulunan SERGÜR ticaretten ulaşabilirsiniz.

beko-yazarkasa2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.