Selçuk Haber

Başterzi’den Ülgür’e Seni Ham Yapacağız

O.BAŞTERZİ

AK Parti Belediye Başkan A. Adayı Osman Başterzi, Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün Cemevi açılışında yaptığı konuşması sonunda AK Parti’ye ithafen söylediği, “Seçimleri kazanmak zorundayız, bunlar gelirlerse Ham yapacaklar” sözüne cevap verdi.

Osman Başterzi yaptığı açıklamada şunları söyledi “Vefa Ülgür bir taraftan adaylık stresi yaşarken, bir taraftan da seçim stresini yaşamaya başlamış. Aday olursa zaten AK Parti’ye kaybedecek, olamaz ise zaten kaybetmiş olacak. Yani Vefa Ülgür’ü şu günlerde seçim kaybetme korkusu sarmış vaziyette. Kendisine buradan sesleniyorum, rahat olsun, korkunun ecele faydası yok. Evet 30 Mart Akşamı Vefa Ülgür’ü ham yapacağız”dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerden sonra Selçuk halkının, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yıllarca hoyratça kullananlardan, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden, har vurup harman savuranlardan yani kendi deyimleri ile “HAM” yapanlardan Selçuk halkı adına hesap soracağını belirtti.

Başterzi yıllardır Selçuk Belediyesi bütçesinin, yandaşlara rant sağladığını iddia ederek, “Bugün dershanelerin kapatılmamasını savunanlar, Selçuk Belediyesi Spor Kulübü üzerinden popülizm yaparak açtıkları Belediye Spor Dershanesini 840 milyar borçla iki yıl evvel batırdılar ve kapattılar” dedi. Başterzi açıklamalarına şöyle devam etti. “25 yıldır ilçemizi yöneten CHP zihniyetinin artık son kullanma tarihi dolmuştur. Bu zihniyet görev süreleri içinde belediyenin öz kaynaklarını hoyratça harcamışlar, har vurup harman savurmuşlardır. Bugün dershanelerin kapatılmamasını savunanlar, geçmişlerini analiz ederlerse, bugün tek kelime etmeye hakları yoktur. Popülizm yapmak, Selçuk halkına şirin görünmek için belediye spor üzerinden açtıkları dershanenin durumu ile Belediye Spor’u düşürdükleri durum içler acısıdır. Onlarca öğretmen yıllardır ne maaşlarını alabilmiştir, nede tazminatlarını. SSK’ya olan borç ise içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Selçuk yıllardır “Ben Yaptım oldu” mantığı ile yönetilmektedir. Hesap ortadadır. Kapattıkları dershaneden bugün Belediye Spor Derneğinin 840 milyar borcu bulunmaktadır. Bunun sorumlusu kimdir, bunun hesabını kim verecektir. Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını kimler “HAM” yapmıştır. Vefa Ülgür bizleri ithafta bulunacağına önce bunları hesabını versin”dedi.

Başterzi “Halkımızın içi rahat olsun. Artık bu devir bu seçimlerde Selçuk’ta kapanacaktır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı yerde kalmayacak, halkın geleceğini çarçur edenler, yani “HAM” yapanlar bunun hesabını önce sandıkta, sonra yargı önünde verecektir” dedi.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

Exit mobile version