site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi’den Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanına Ziyaret

Başterzi’den Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanına Ziyaret
16.11.2013
A+
A-

osman-basterzi-soforler-odasi (1)

Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine yaptığı ziyaretler kapsamında Selçuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Uyaroğlu’nu ziyaret etti.  Ziyarette şoförlerin ve taksicilerin sorunları karşılıklı yapılan fikir alışverişi ile paylaşıldı.

Selçuk Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Uyaroğlu’nu Oda Başkanlığında ziyaret eden Osman Başterzi, ilk olarak Selçuklu taksicilerin 6+1 koltuk sayısına istinaden ruhsat alamadıklarına yönelik sorunları üzerinde durdu. Bu konuda yapılabilecek girişimleri ikili fikir alışverişi yaparak paylaşan Başterzi, konunun biran önce çözüme kavuşması için harekete geçeceğini söyledi. Selçuklu taksici esnafın çok zor durumda olduğunu kaydeden Uyaroğlu, bu konuyu çözebilecek tek kişinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olduğunu belirterek; “Ben inanıyorum ki, bu sorun seçim sürecinde çözülecek ve bu sıkıntı ortadan kalkacaktır” diyerek, ayrıca ilçede ciddi anlamda otopark sorunu olduğunu da gündeme getirdi.

Bütün sorunları tek tek dinleyerek not alan Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi; “Partim bana yada her hangi bir arkadaşıma görev verdiği taktirde bütün bu sorunların çözümü mutlaka olacaktır. Bizler sorun yaratmaya değil, sorunları çözmeye talibiz” dedi.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

osman-basterzi-soforler-odasi (2)

[poll id=”3″]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.