site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Basmane’de bu görüntüler var: Geri dönüş mü, umuda yolculuk hazırlığı mı

Basmane’de bu görüntüler var: Geri dönüş mü, umuda yolculuk hazırlığı mı
20.06.2015
A+
A-

geri-donus-mu-umuda-yolculuk-hazirligi-mi (4)

İZMİR’de yaşayan Suriyeliler’in, son günlerde Kültürpark ve Basmane semti çevresindeki yeşil alanlarda toplu halde bulunmaları dikkat çekti.

Kentte sayıları her geçen gün artan Suriyeli sığınmacılar arasında son günlerde büyük bir hareketlilik görülüyor. Yanlarında bavul ve torbaları ile bilikte çok sayıda Suriyeli’nin Kültürpark ile Basmane çevresindeki yeşil alanlarda toplandıkları göze çarptı. Hareketliliği yakından izleyen İzmirliler, bunun dönüş hazırlığı mı yoksa yüzlerce mülteciye mezar olan ve çok azının Yunan adalarına geçmeyi başardığı, Ege Denizi’ndeki umuda yolculuk hazırlığı mı olduğunu kestiremediklerini söyledi. Basmane semtinde, neredeyse ucuz otellerin tamamı Suriyeli sığınmacılar tarafından doldurulurken, barınma sorunları da büyüyor. Kalacak yer bulamayanlardan, park, yeşil alanlarda, okul bahçelerinde ve cami avlularında sabahlayanlar da oluyor.(DHA)

geri-donus-mu-umuda-yolculuk-hazirligi-mi (1)

geri-donus-mu-umuda-yolculuk-hazirligi-mi (2)

geri-donus-mu-umuda-yolculuk-hazirligi-mi (5)

geri-donus-mu-umuda-yolculuk-hazirligi-mi (7)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.