Selçuk Haber

Başkanlık Koltuğu Başdemir’e Emanet

nalan-basdemir

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın Ankara programı nedeniyle belediye başkanlığı makamına AK Parti Belediye Meclis Üyesi Nalan Başdemir vekalet edecek.

Özgecan’ı unutmadı

Kadınları temsilen bu makamda bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirten Başkan Vekili Nalan Başdemir, Türkiye’yi derin üzüntüye boğan Özgecan Aslan cinayetiyle ilgili olarak da duyduğu üzüntüyü de dile getirdi. Başdemir; “Bir anne olarak Özgecanımızın başına gelen üzücü olaydan dolayı büyük üzüntü duyuyorum. Dilerim bu acılar bir daha yaşanmaz. Erkek çocuklarımızdan baktıkları her kadından önce anne, kız kardeş ve kız evlatlarını görmelerini istiyorum” dedi.

Kadın Danışma Merkezimiz Selçuklu Kadınlar İçin Bir Şans

Bir gün süreyle başkanlık koltuğuna vekalet eden Nalan Başdemir Selçuklu kadınlar için Kadın Danışma Merkezi’nin önemine dikkat çekerek; “Kadın Danışma Merkezimizin Selçuklu kadınlar için bir şans olduğunu düşünüyorum. Bu merkezde kadınlarımıza çeşitli kurslar veriliyor. Kadınlarımız bu sayede hem yeteneklerini geliştiriyor, hem de sosyalleşiyorlar. Ayrıca bu kurslarda yapılan el emeği ürünler kadın üretici pazarında satılarak kadınlarımız için bir gelir de oluşturacak. Kadın Danışma Merkezimiz kadınlara sağladığı psikolojik ve hukuksal destek ile onların sorunlarının çözümüne de yardımcı oluyor” dedi.

Exit mobile version