Selçuk Haber

Başkan Vekili Başterzi’den birimlere ziyaret

osman-basterzi

Selçuk Belediye Başkan Vekili Osman Başterzi, Beraberindeki Ak Partili Meclis üyeleri ile birlikte Belediye Birimlerini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Selçuk Belediye Başkan Vekili Osman Başterzi, beraberindeki Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri Fuat Kırıtak ve Orhan Karagüzel ile birlikte önce Bayındırlık işleri ve Vasıtalar Amirliğini, daha sonra Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevini ve Deppo Efes’i ziyaret ederek, ilgili birimlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Personel ile sohbet edip, çay içen Başkan Vekili Başterzi, bu alanlarda daha önceki ve şimdiki durum hakkında fikir alışverişinde bulundu.

MİNİK ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündü Bakım Evinin ziyaret eden Başterzi ve meclis üyeleri, kreşin yenilenen halini yerinde gördü ve minik öğrencilere iyi dersler dileklerinde bulundu. Kreşte yapılan yenilikler konusunda bilgi veren Kreş Müdürü Sıdıka Yolcu, Başkan Vekili Osman Başterzi ve beraberindeki meclis üyelerine yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kreşin yenilenmesiyle birlikte teras bölümüne de çalışma alanı oluşturduklarını belirten Kreş Müdürü Sıdıka Yolcu, kreşte ayrıca hijyene büyük önem verdiklerini, bu nedenle ekolojik temizlik ve hijyen ürünleri kullandıkları bilgisini verdi.

Kreşin son halini ilk kez gördüğünü ve eskiye göre çok büyük bir değişiklik yapılarak, güzel ve başarılı bulduğunu belirten Selçuk Belediye Başkan Vekili Osman Başterzi, belediye olarak bu konuda her türlü desteği vereceklerini ve bu anlamda görevini başarıyla sürdüren Kreş Müdürü Sıdıka Yolcu’ya teşekkür ettiğini belirtti.

Exit mobile version