site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Sengel’den kardeş şehirlere davet mektubu

Başkan Sengel’den kardeş şehirlere davet mektubu
20.04.2019
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk Belediyesi’nin kardeş şehirlerinden olan 4 ayrı belediyeye 8 Eylül Kurtuluş Şenlikleri için davet mektubu gönderdi.

UNESCO Dünya Kültür Mirası asıl listesinde yer alan Selçuk’un, marka kent olması adına gerekli olan tüm çalışmaları başlatacağını belirten Başkan Sengel, bu konuda ilk adımı Selçuk’un 4 kardeş belediyesine davet mektubu göndererek attı. Başkan Sengel, Portekiz’in Querem Kentine bağlı kutsal kasabası Fatima, Yunanistan’ın Dion, Makedonya’nın Rodoviş ve Almanya’nın Siegburg kentlerine 8 Eylül Kurtuluş Şenlikleri için bir davet mektubu gönderdi.

Kardeş şehir bağının kültürel, sosyal içerikleri olan bir bağ olduğuna dikkat çeken Başkan Sengel; “Biz bu bağlamda kardeş şehir adı altında bağ kurduğumuz kentlerimizle ilişkilerimizi güçlendirmek istiyoruz. Selçuk’un sahip olduğu değerlerle bir marka kent yolunda kardeş şehirlerimizi güçlendirmek adına attığımız adımın önemli olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.