site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’den Ankara’ya “Efes Tarlası Yaşam Köyü” Ziyareti

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’den Ankara’ya “Efes Tarlası Yaşam Köyü” Ziyareti
10.04.2021
A+
A-

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, açılışa hazırlanan “Efes Tarlası Yaşam Köyü” tanıtımı için bir Ankara ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Parti Genel Merkezi’nde görüşen Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, Türkiye tarımında yaşanan köklü sorunlara bütünsel ve çok yönlü çözümler getiren “Yaşam Köyü” modelini Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sundu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, ilgi ve heyecanla karşıladığı “Efes Tarlası Yaşam Köyü”nün açılışını yakın bir tarihte bizzat kendisinin gerçekleştirmekten mutluluk duyacağını belirtti. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile tarım ve gıda alanına dair üretken bir sohbet gerçekleştirdi.

Tarım ve gıda alanında yaşanan sorunlara köklü ve daimi çözümler üreten “Yaşam Köyü” modeli, başta çocuklar, kadınlar ve gençler olmak üzere toplumun her kesimine değen çok yönlülüğü ve bütünsel bakış açısı ile dikkat çekiyor.

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, Ankara ziyareti çerçevesinde, Efes Tarlası Yaşam Köyü ile ilgili olarak CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP Tarım Politikaları Genel Başkan Başdanışmanı Orhan Sarıbal ile verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

YORUMLAR
  1. Belevili dedi ki:

    Sayın başkanlar umarım gelecek zaman diliminde SELÇUK’a büyük katkı sağlayacak Belevi Cibe mevkinde kurulacak kültür köyünün sorunları ele alınmıştır.Bu köyde tarım ve ziraat alanında yapılacak çalışmalar Selçuk a katma değer katacağına dair plan ve projeler ele alınmıştır belki de…