Selçuk Haber

Başkan Bakıcı’ya Meclis Üyelerinden Tebrik

meclis-uyeleri-baskan-bakici-ziyaret (4)

Ak Parti Büyükşehir Grup Başkanvekili Bilal Doğan ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi Ak Partili meclis üyeleri Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’yımakamında ziyaret edenAk Parti Büyükşehir Grup Başkanvekili Bilal Doğan ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi Ak Partili meclis üyeleri Başkan Bakıcı’ya görevinde başarılar diledi.

Konuklarına “Sizleri burada ağırlamaktan onur duyuyorum” diyen Başkan Bakıcı “25 yıllık CHP iktidarının ardından Selçuk’ta seçimi Ak Parti kazanmıştır. Bu bir başarıdır. Partili olsun olmasın tüm vatandaşlarımızın teveccühüdür bu. Bunun yanı sıra genel başkanımızdan il başkanımıza, ilçe başkanımızdan parti teşkilatımıza kadar herkesin bu başarıda payı vardır. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kazanımın ekonomik ve sosyal çok faydaları olacak. Herkesi kucaklayan bir anlayışla Selçuk’a hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Büyükşehir Grup Başkanvekili Bilal Doğan ise Başkan Bakıcı’ya hayırlı olsun dileklerini iletti ve “Zeynel Başkanımızla gurur duyuyoruz. Kendisi bir öğretim elemanı, akademisyen. Selçuk’ta çok sevilen bir isim. Geçen seçimi kıl payı kaybetti. Aslında bu seçim bir hakkın teslimi oldu. Çünkü Başkan Bakıcı’nın Selçuk için çok güzel projeleri var. Selçuk’a ekonomik, sosyal ve kültürel çok önemli katkıları olacak bu projeleri sonuna kadar destekliyoruz. Selçuk zor bir yerdi. Bu başarıyı yakalamakta büyük katkısı olan Selçuk ilçe teşkilatının emektar kadınlarına, gençlerine, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Belediyemizin Selçuk halkına güzel hizmetler sunacağından şüphemiz yoktur” diye konuştu.

Exit mobile version