site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Başkan Bakıcı, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Bakıcı, personelinin yeni yılını kutladı
01.01.2015
A+
A-

yilbaşikutlama (2)

“Daha çok çalışacağız”

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, 2014 yılında kendilerine hizmet etme onurunu veren Selçuklular için yeni yılda daha çok çalışacaklarını söyledi. Belediye personelinin yeni yılını kutlayan ve çikolata ikram eden Başkan Bakıcı, Selçukluların yaşam kalitesini yükseltmek, sıkıntılarını azaltmak için tüm bölümler ile işbirliği, birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine dikkat çekti.

“Hizmet yarışı sürecek”

Geride bırakılan 2014 yılının Mart ayında göreve geldiklerini ve belediyedeki kimseyle yollarını ayırmadıklarını belirten Bakıcı, aynı personelle yola devam ettiklerini ifade etti. Yeni yıla girmeye saatler kala Selçuklulara hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çalışma planı uyguladıklarını kaydeden Bakıcı, “İnsanlarımızın yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı bir anlayış sergiledik. Düzenlediğimiz mahalle toplantıları ve esnaf gezileriyle sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ile Selçuk’un adına yakışır, modern dokusuna katkı sağlayacak önemli hizmetler gerçekleştirdik. Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Selçuk halkının yaşam standartlarını hak ettiği düzeye yaklaştırabilmek için hizmet yarışına girdik. Yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz. Hizmet yarışımız sürecek. Bunun için 2015 yılında daha çok çalışacağız, daha büyük başarılara imza atacağız. Bu bağlamda, 2015 yılında kalkınmış ve gelişmiş bir Selçuk için halkımızın emrinde olduğumu belirtmek istiyor, sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu yeni bir yıl geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

Tek tek kutladı

Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, konuşmasının ardından başkan yardımcıları Bülent Cinel, Atilla Aksoy, Ali Karakurt ile birlikte belediyede çalışan personelle tek tek tokalaşarak yeni yılını kutladı. Başkan Bakıcı, personele önemli çalışmaların altına imza atılacağı ve tatlı bir yıl dileğiyle çikolata ikramında bulundu.

yilbaşikutlama (4)

yilbaşikutlama (5)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.