site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı Muhtarlarla Buluştu

Başkan Bakıcı Muhtarlarla Buluştu
02.05.2014
A+
A-

muhtarlarla (2)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, yerel seçimlerin ardından Selçuk’a bağlı tüm muhtarlarla bir araya gelerek akşam yemeği yedi. Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği yemekte, Selçuk ve mahalle çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldı. Başkan Bakıcı, ayrıca aynı masada oturan ve yerel seçimlerde 6 kez muhtarlığa seçilen Babası Niyazi Bakıcı’ya da topluma iyi örnek olduğu için teşekkür etti.

Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi restoranında akşam yemeğinde Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Bakıcı “Biz artık hizmet etmek istiyoruz, herkesi kucaklamak istiyoruz ve biz her zaman söylediğimiz gibi hiç bir zaman insanlarımız arasında ayrım yapmayacağız. Parti ayrımı diye bir kavram yoktur, belediyecilikte bu zaten olmaz. Bu bir hizmet yarışıdır, biz bu yolda emin adımlarla yürüyeceğiz ve başta muhtarlarımız olmak üzere hep birlikte Selçuk’ta güzel hizmetler vereceğiz” dedi.

Bu noktaya seçilerek geldiğini, muhtarların da seçilerek geldiğini işaret eden ve aradaki ortak paydanın bu olduğunu vurgulayan Başkan Bakıcı; “Sizlerle birlikte mahallelerimize, memleketimize hizmet edeceğiz. Ben dahil hepimiz halkımızın hizmetkarıyız. Bizler de sizlerle birlikte çalışarak, sadece bulunduğumuz noktalarda hizmet etmeyi değil her alanda hizmet etmeyi sağlayacağız. Hep beraber Selçuk’u kucaklayacağız ve bu işi birlikte başaracağız” dedi.

Yemeğe katılan tüm muhtarların tek tek fikirlerini alan ve onların mahalleleri için isteklerini dinleyen Başkan Bakıcı, bu konuda tüm mahallelere gereken her türlü katkının yapılacağını, hep birlikte toplumcu düşünceyle bunu çok iyi bir şekilde başaracaklarını kaydetti.

Başkan Bakıcı; “Allah bize babamla birlikte görev yapmayı nasip etti”

Aynı masada oturan ve yerel seçimlerde 14 Mayıs Mahallesine 6. kez muhtar olarak seçilen çok değer verdiği Babası Niyazi Bakıcı ile bu seçimlerde birlikte niyet ederek, aynı dönemde çalışmak için seçimlere girdiklerini belirten Başkan Bakıcı; “Allah bize birlikte görev yapmayı nasip etti. Bu benim için ayrıca bir onurdur. Ben kendisiyle her zaman iftihar ettim, kendisini her zaman örnek aldım, iyi ki varsın diyorum. Ben kendisine herkesin huzurunda teşekkür ediyorum, güzel bir örnek oluşturduğu için. Bunun için diyoruz ki, topluma iyi örnek olmak gerekiyor. Ben babama iyi bir örnek olduğu için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

muhtarlarla (3)

muhtarlarla (4)

YORUMLAR
  1. Erdoğan Arna dedi ki:

    Çok güzel başarılar yerel yönetimlerin muhtarlar ile güçlenir hizmet kalitesi artar kolay geldin