site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başkan Bakıcı: İşçimle arama kimse giremez

Başkan Bakıcı: İşçimle arama kimse giremez
29.12.2017
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı yeni yıla girerken birçok yeri ziyarette bulundu. İlk olarak Selçuk Belediyesi Kreşlerini ziyaret eden Başkan Bakıcı, Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinlerini ve engellileri de unutmadı. Yeni yıl sebebiyle resmi kurumları da ziyaret eden Başkan Bakıcı son olarak Selçuk Belediyesi personeliyle bir araya geldi. Taşeronların kadroya geçmesiyle ilgili konulardaki soruları da cevaplayan Başkan Bakıcı; “İşçimle benim arama kimse giremez” dedi.

Biz bir aileyiz

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın 2017’ye veda ziyaretleri kapsamında yoğun bir programı vardı. İlk olarak İsabey Kreşi’ni ziyaret eden Başkan Bakıcı akşam saatlerinde Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ile birlikte Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’ni ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Başkan Bakıcı huzurevi sakinlerinin her birini bir aile ferdi olarak gördüğünü belirterek; “Yine bir yıla giriyoruz. Bu yeni yılın öncelikle bize sağlık getirmesini, mutluluk getirmesini diliyorum. Sizlerle birlikte olmak bana her zaman mutluluk veriyor. Sizlerin güzel yüzünü görünce memnun olmamak mümkün değil. Artık biz bir aile olduk Ben sizlere bakarken bunu hissediyorum. Allah sizlere ve tüm toplumumuza sağlıklı, huzurlu bir 2018 yılı diliyorum” dedi. Kaymakam Boyacı ve Başkan Bakıcı’nın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendiler.

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Garnizon Komutanlığını da ziyaret eden Başkan Bakıcı yeni yıl ziyaretleri kapsamında Selçuk Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği’nin yanı sıra gazi ve şehit ailelerini de unutmadı.

Önce İnsan diyoruz

Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği (SELENDER) tarafından düzenlenen ve bir yılbaşı geleneği haline gelen etkinliğe katılan Başkan Bakıcı, Goncagül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileriyle yakından ilgilendi. Selçuk Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen kutlamada engelli çocuklar ve gençler gönüllerince eğlendiler.

Başkan Bakıcı, 2018 yılına girmeye sayılı günler kala gerçekleştirilen ziyaretlerin sonunda Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Toplantı Salonu’nda belediye personeli ile bir araya geldi. Burada belediye personeline seslenen Başkan Bakıcı; “ 2018’in sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Tüm dünyaya barış ve huzur egemen olsun. Önce İnsan diyoruz. Bunu şimdi değil her gün söylüyoruz. Buna yürekten inanmış insanlarız. Bir kısmın bolluk içerisinde, bir kesimin ise yoksulluk içerisinde yattığı bir dünya olmamasını diliyoruz. Hakkın ve adaletin egemen olduğu bir dünya diliyoruz” dedi.

Özlük hakları kaybolmayacak

Görevde olduğu süre içerisinde her zaman personelden yana bir politika izlediğinin, personelini hiçbir şekilde ayırmadığının altını çizen Başkan Bakıcı; “ Üç buçuk yıldır birlikteyiz. Her şeye rağmen, birçok baskıya rağmen yürüyorum, yürümeye de devam edeceğiz. İnsanlar arasında ayrım olmaz. Ayrım sadece çalışanla çalışmayan arasında olur. Hepimizin görevi halka hizmet etmektir. Taşeron işçilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Bu bir kazanımdır. İşçilerimizin geriye dönük özlük haklarında hiçbir kayıp olmayacaktır. Benim işçimle benim arama kimse giremez” dedi.

Başkan Bakıcı konuşmasının ardından belediye personelinin yeni yılını kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.