Selçuk Haber

Başkan Bakıcı, EMITT Fuarında Bakan Ünal ile görüştü

Katılımcıları arasında Selçuk Belediyesi’nin de bulunduğu 20. EMITT Turizm Fuarı bugün ziyaretçilere kapılarını açtı.  31 Ocak tarihine kadar İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde açık kalacak fuara Unesco Kenti olmanın gurur ile katıldıklarını ifade eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk standını ziyaret eden Bakan Ünal ile bir süre sohbet etti.

Selçuk standını ziyaret eden ve fuarın açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ”EMITT’in gelmiş olduğu seviye ve dünya turizmine yaptığı katkı turizmin tüm paydaşları tarafından takdir edilmelidir” dedi.  Ünal, turizm fuarlarının çok önemli olduğunu, çünkü  turizmin ülkeler arasında ilişki kurmak ve ilişkileri iyileştirmek konusunda en başarılı sektör olduğunu belirtti.

Fuarın yüz binden fazla ziyaretçisi var

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı olarak da bilinen, 80 ülkeden sektör temsilcilerinin bir araya geleceği EMITT Fuarı’nda Selçuk Belediyesi İzmir Kalkınma Ajansı’nın 3. Salon, 320 No’lu standında yerini aldı. 

Selçuk Belediyesini temsilen fuarda Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın yanı sıra  AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin de hazır bulunduğu fuarı 2015 yılında 142 bin 100 ziyaretçiyle 4550 Firma katılım göstermişti. 

Exit mobile version